Το FakeSpot θα δώσει τέλος στις ψεύτικες κριτικές σε ιστότοπους εμπόρων!

Το FakeSpot θα δώσει τέλος στις ψεύτικες κριτικές σε ιστότοπους εμπόρων!

9 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Προσπαθώντας να συμβαδίσει με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, την πιο δημοφιλή τάση τον τελευταίο καιρό, η Mozilla έχει επιτύχει επαναστατικές εξελίξεις χάρη στα καινοτόμα μέτρα που έχει λάβει. Το FakeSpot, ο νέος βοηθός της εταιρείας, φαίνεται να δίνει νέα πνοή στον κόσμο των διαδικτυακών αγορών. εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Το FakeSpot θα εξαλείψει τις ψεύτικες κριτικές!

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του νέου βοηθού τεχνητής νοημοσύνης της Mozilla, FakeSpot, φαίνεται να είναι ότι αποτρέπει τις ψεύτικες κριτικές αγορών που θα μπορούσαν να παραπλανήσουν τους χρήστες. Χάρη σε αυτήν την καινοτόμο προσέγγιση, τα εγκωμιαστικά σχόλια που γράφουν οι επωνυμίες για να τονίσουν τον εαυτό τους και τα ασυνεπή σχόλια που δημοσιεύουν οι ανταγωνιστές για να υποτιμούν ο ένας τον άλλον θα μπορούν να τα ξεχωρίσουν.

Ψεύτικο σημείο

Η εμπειρία χρήστη έχει προτεραιότητα στο μοντέλο, όπου οι χρήστες συνομιλούν γραπτώς, όπως ακριβώς μπορούν σε μοντέλα όπως το ChatGPT και το Bard. Το FakeSpot, το οποίο απαντά στις ερωτήσεις των χρηστών σχετικά με το κατάστημα ή τα προϊόντα, στοχεύει να λειτουργεί γρήγορα και να κατευθύνει τους χρήστες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Τώρα είναι πιο προηγμένο: Το ChatGPT έχει νέες δυνατότητες!

Τώρα είναι πιο προηγμένο: Το ChatGPT έχει νέες δυνατότητες!

Το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT έχει αποκτήσει περιήγηση Bing, προηγμένη ανάλυση δεδομένων και λειτουργίες DALL-E 3. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες…

Το FakeSpot αναπτύχθηκε για να αναλύει πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα ταυτόχρονα, όπως γιγαντιαία καταστήματα όπως το Amazon, και να ενημερώνει τον χρήστη όσο το δυνατόν ακριβέστερα όταν τίθεται μια ερώτηση. Ο μάγος, που είναι μόνο ένα από τα δεκάδες έργα της Mozilla, αποκαλύπτει τη σοβαρή προσέγγιση της εταιρείας στον τομέα.

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για το FakeSpot; Πιστεύετε ότι ο βοηθός θα είναι σε θέση να αποτρέψει τις ψεύτικες κριτικές που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εμπειρίας αγορών; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις προβλέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.