Το FBI προειδοποιεί για την τεχνητή νοημοσύνη!

Το FBI προειδοποιεί για την τεχνητή νοημοσύνη!

19 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Το FBI και η MI5, από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες ασφαλείας στον κόσμο, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Η τεχνολογία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξαιρετικά επικίνδυνους σκοπούς από κακόβουλες χώρες και τρομοκράτες, πρέπει να τεθεί άμεσα υπό έλεγχο! εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι μια εξαιρετικά μεγάλη απειλή!

Η ατζέντα, η οποία εντάθηκε με τον ισραηλινο-παλαιστινιακό πόλεμο, απαιτούσε την ανάπτυξη βραχυπρόθεσμων και μεσοπρόθεσμων σχεδίων σε πολλούς τομείς, ιδίως όσον αφορά την ασφάλεια. Θέλοντας να επιστήσουν την προσοχή στους κινδύνους από αυτή την άποψη, αξιωματούχοι του FBI και της MI5 τόνισαν για άλλη μια φορά πόσο επικίνδυνη είναι η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για την ανθρωπότητα.

Οι Christopher Wray και Ken McCallum, ανώτεροι αξιωματούχοι του FBI και της MI5, δήλωσαν στις δηλώσεις τους ότι η τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιήθηκε από διάφορες τρομοκρατικές ομάδες και κακόβουλες γραφειοκρατίες. σαμποτάρουν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί Και προβεί σε παράνομες ενέργειες Προειδοποίησε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.

Τεχνητή νοημοσύνη

Οι πληροφορίες που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ότι καθοδήγησε τρομοκρατικές οργανώσεις να κατασκευάσουν βόμβες Και χρησιμοποιήθηκε για τη χειραγώγηση των εκλογών αποδεικνύεται ξεκάθαρα. Τονίζοντας ότι όλα τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν θα μπορούσαν να ξεπεραστούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μεγάλα ονόματα είπαν ότι πρέπει να ληφθούν πιο αποτελεσματικά μέτρα σε αυτόν τον τομέα.

Επανάσταση στην ακρόαση τραγουδιών: ChatGPT αγγίξτε το Spotify!

Επανάσταση στην ακρόαση τραγουδιών: ChatGPT αγγίξτε το Spotify!

Το Spotify δοκιμάζει τη λειτουργικότητα της δημιουργίας playlist με τεχνητή νοημοσύνη. Θα μπορείτε να ανακαλύψετε νέα τραγούδια εισάγοντας εντολές κειμένου.

Ο σημαντικός ρόλος της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης στον ισραηλινοπαλαιστινιακό πόλεμο, καθώς και οι κίνδυνοι που εγκυμονεί για τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώθησαν τις υπηρεσίες ασφαλείας να δράσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. ανώτερους αξιωματούχους, Κανείς δεν μπορεί να έχει σαφείς πληροφορίες για αυτό το θέμα, γι’ αυτό είναι απαραίτητες οι διατομεακές και διεθνείς συνεργασίες. επισήμανε.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Πιστεύετε ότι αυτοί οι κίνδυνοι μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ανθρωπότητας; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.

~“Ειρήνη στο σπίτι ειρήνη στον κόσμο” – Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ