Το Fortnite έφτασε σε αριθμό ρεκόρ παικτών χάρη στον παλιό του χάρτη

Το Fortnite έφτασε σε αριθμό ρεκόρ παικτών χάρη στον παλιό του χάρτη

6 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Ένα από τα θρυλικά παιχνίδια στον κόσμο του Battle Royale Fortniteανακοίνωσε ότι είχε σπάσει νέο ρεκόρ μετά από πολλά χρόνια. «OG Season» της Epic Games με τη νοσταλγία ή Η περασμένη σεζόν Με αυτό, έφτασε στον υψηλότερο αριθμό ημερήσιων παικτών ποτέ.

Το Fortnite έφτασε τους 44,5 εκατομμύρια παίκτες στη στιγμή

Κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα για το Fortnite Κεφάλαιο 4 Εποχή MV Η ενημέρωση (Προηγούμενη σεζόν) περιλαμβάνει μια επιστροφή σε κάποιο παλιό περιεχόμενο του παιχνιδιού. Αρχικά, παρουσιάστηκε πριν από χρόνια και στη συνέχεια αφαιρέθηκε από την κυκλοφορία. πρώτη κάρτα του παιχνιδιού Βρίσκεται.

Επιστρέφοντας το Fortnite στον αρχικό του χάρτη του 2017, το Season of the Past επέτρεψε στους παίκτες να βιώσουν τις πρώτες σεζόν του Battle Royale mode. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Epic, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου Σε πάνω από 44,7 εκατομμύρια παίκτες έφτασε.

Άσχημα νέα για το PlayStation: το θρυλικό παιχνίδι των Windows είναι καθ' οδόν για το Xbox!

Άσχημα νέα για το PlayStation: το θρυλικό παιχνίδι των Windows είναι καθ’ οδόν για το Xbox!

Μια έκδοση Xbox θα μπορούσε να αναπτυχθεί για το World of Warcraft, που κυκλοφόρησε σχεδόν πριν από 20 χρόνια. Θα είναι αυτό το πρώτο αποκλειστικό παιχνίδι της Blizzard για το Xbox;

Σύμφωνα με τον ιστότοπο αναλυτικών στοιχείων Fortnite.GG Ο αριθμός των στιγμιαίων παικτών είναι 6,1 εκατομμύρια. τον ξεπέρασε και έσπασε νέο ρεκόρ. Εκτός από τον κλασικό χάρτη, το Season of the Past θα επαναφέρει παλιά όπλα, αντικείμενα και οχήματα σε μελλοντικές ενημερώσεις. Αυτό θα μπορούσε να προαναγγέλλει ένα νέο ρεκόρ.

Η τεράστια αύξηση των παικτών σημειώθηκε σε μια εποχή που η Epic Games ήταν σε παρακμή. Η εταιρεία, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετώπισε παραβίαση της ιδιωτικής ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες για την οποία μπορούσε να πληρώσει πρόστιμο 500 εκατομμυρίων δολαρίων, χρειάστηκε επίσης να απολύσει δεκάδες άτομα.

Η Season of the Past επέτρεψε στο Fortnite να επιστρέψει στην επιτυχία των αρχών του. Φαίνεται ότι κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των παικτών για μια εμπειρία Battle Royale.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.