Το Huawei Mate 60 Pro ξεπερνά τις επιδόσεις του iPhone 15 Pro Max!

Το Huawei Mate 60 Pro ξεπερνά τις επιδόσεις του iPhone 15 Pro Max!

21 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Huawei, ένα από τα σημαντικά ονόματα στην αγορά των smartphone, παρουσίασε πρόσφατα το νέο μοντέλο Mate 60 Pro. Η μάρκα λάνσαρε αυτό το νέο μοντέλο στην πατρίδα της, την Κίνα. Προσθέτοντας δυναμική στην αγορά με τα χαρακτηριστικά του, το Mate 60 Pro άφησε πίσω του το iPhone 15 Pro Max. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το Huawei Mate 60 Pro πούλησε περισσότερα από το iPhone 15 Pro Max!

Η Huawei αγωνίζεται εδώ και καιρό με τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια. Η μάρκα, η οποία υπέστη σημαντική απώλεια στην τηλεφωνική αγορά, προσπαθεί να ξεπεράσει αυτές τις κυρώσεις αρχίζοντας να ενδιαφέρεται για τη δική της παραγωγή. Πρόσφατα, η Huawei φαίνεται να επιστρέφει στα παλιά της.

Huawei Mate 60 Pro

ερευνητική εταιρεία ΑντίστιξηΣύμφωνα με στοιχεία από Huaweiστην πατρίδα του, την Κίνα, μέσα σε ενάμιση μήνα 1,6 εκατ κομμάτι Mate 60 Pro πωληθεί. αυτής της πώλησης 400 χιλιάδεςΠερισσότερα από 20.000 κρούσματα έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Έτσι το Mate 60 Pro είναι το iPhone 15 Pro Max του μοντέλου 10 τοις εκατό Ξεπέρασε την αμερικανική εταιρεία πουλώντας περισσότερα.

Δύο BMW συγκρούστηκαν, δείτε τι έκανε το iPhone!

Δύο BMW συγκρούστηκαν, δείτε τι έκανε το iPhone!

Σε ένα σοβαρό ατύχημα στο οποίο συγκρούστηκαν δύο BMW, η λειτουργία ανίχνευσης ατυχήματος που παρέχεται με τη σειρά iPhone 14 έσωσε ζωές. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Επιπλέον, ο τεχνολογικός γίγαντας Mate 60 Pro Υποφέρει από προβλήματα εφοδιασμού. Αυτό σημαίνει ότι τα αποθέματα είναι σύντομα. Με άλλα λόγια, αυτό το τηλέφωνο, το οποίο έχει γίνει ένα από τα μπεστ σέλερ παρά το πρόβλημα των αποθεμάτων, μπορεί να ταράξει την αγορά μόλις λυθούν τα προβλήματα εφοδιασμού. Γιατί τα στοιχεία το δείχνουν.

Huawei, κινέζικα‘Επίσης μήλοΆφησε πίσω. σε αυτό το σημείο HuaweiΝα σημειωθεί επίσης ότι είχε λίγη τύχη. Γιατί σύμφωνα με τους καταναλωτές iPhone 15 σειρά, που παρουσιάστηκε πέρυσι iPhone 14 Αυτό δεν προκάλεσε πολύ ενθουσιασμό για τη σειρά. φίλος 60 ετών Η σειρά είχε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Huaweiαπό την Κίνα μήλοΗ αποχώρηση θα τροφοδοτήσει περαιτέρω τον μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων. Γιατί και αυτός ο ανταγωνισμός φαίνεται να παίρνει δυναμική σε παγκόσμια κλίμακα. Θα το δούμε όλοι τις επόμενες περιόδους.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.