Το Instagram θα προσφέρει μια λειτουργία εικονικού φίλου τεχνητής νοημοσύνης

Το Instagram θα προσφέρει μια λειτουργία εικονικού φίλου τεχνητής νοημοσύνης

2 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Θα αντικατασταθεί η τάση των chatbot τεχνητής νοημοσύνης από εικονικούς φίλους; Το Instagram προσπαθεί τώρα να βρει μια ενημέρωση για εικονικούς φίλους με βάση την τεχνητή νοημοσύνη. Το να συζητάμε με την τεχνητή νοημοσύνη και να το κάνουμε πράγματα έχει γίνει πλέον η καθημερινότητά μας. Το Instagram δεν θέλει να μείνει πίσω από την ατζέντα της τεχνητής νοημοσύνης.

Το Instagram θα προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας εικονικών φίλων με χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Το Instagram, το οποίο συνέχισε να ξεπερνά τα πρότυπά του από την εξαγορά του από το Facebook, βρίσκεται τώρα σε διαδικασία εκτόξευσης στην τεχνητή νοημοσύνη. Με αυτή την έννοια, η Meta έχει αναπτύξει μια λειτουργία δημιουργίας φίλων τεχνητής νοημοσύνης για τους χρήστες του Instagram. Έχουν προκύψει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη δυνατότητα του Instagram, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση beta.

Εικονικός φίλος Instagram, εικονικός φίλος τεχνητής νοημοσύνης Instagram, δυνατότητα εικονικού φίλου Instagram

Κρίνοντας από ορισμένα στιγμιότυπα οθόνης που διέρρευσαν, η λειτουργία εικονικού φίλου του Instagram λειτουργεί παρόμοια με τη δημιουργία avatar για το Meta. Φυσικά, δεν δημιουργούμε απλώς ένα avatar για τον φίλο σας με τεχνητή νοημοσύνη. Είναι επίσης δυνατό να καθοριστεί τι είδους χαρακτηριστικά χαρακτήρα θα έχει αυτός ο εικονικός φίλος.

Μετά το X, το Facebook και το Instagram μπαίνουν επίσης σε αυτό το καραβάνι!

Μετά το X, το Facebook και το Instagram μπαίνουν επίσης σε αυτό το καραβάνι!

Μια νέα εποχή ξεκινά για το Instagram και το Facebook. Το πρόγραμμα συνδρομής επί πληρωμή χωρίς διαφημίσεις του Twitter, παλαιότερα γνωστό ως X, είναι τώρα διαθέσιμο στο Meta…

Έτσι, είναι δυνατό να προσδιορίσετε τι αρέσει στην τεχνητή νοημοσύνη σας. Σύμφωνα με τα στιγμιότυπα οθόνης, είναι δυνατό να μιλήσετε με το ρομπότ AI αφού προσδιορίσετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας και τι σας αρέσει. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτό το ρομπότ απλώς θα συνομιλήσει μαζί σας ή θα είναι ένας βοηθός που διευκολύνει τη δουλειά σας.

Εικονικός φίλος Instagram, εικονικός φίλος τεχνητής νοημοσύνης Instagram, δυνατότητα εικονικού φίλου Instagram

Η ανάπτυξη εικονικών φίλων μέσω της τεχνητής νοημοσύνης δεν είναι μια ιδέα που συναντάμε για πρώτη φορά. Το Snapchat έχει ήδη ξεκινήσει μια παρόμοια πρωτοβουλία. Ωστόσο, υπάρχει ένας πιο περίπλοκος σχεδιασμός εδώ, τόσο οπτικά όσο και κειμενικά. Είναι επίσης πιθανό αυτοί οι εικονικοί φίλοι να μετακινηθούν στον εικονικό κόσμο του Meta. Αν και το Metaverse έχει χάσει εδώ και καιρό τη δημοτικότητά του, η Meta δεν έχει εγκαταλείψει έναν εικονικό κόσμο που δημιουργήθηκε με γυαλιά VR.

Λοιπόν, πιστεύετε ότι το Instagram μπορεί πραγματικά να ανοίξει το δρόμο για μια νέα τάση με τη λειτουργία εικονικού φίλου που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.