Το Instagram και το Facebook δημιουργούν ανταγωνιστές στο Telegram!

Το Instagram και το Facebook δημιουργούν ανταγωνιστές στο Telegram!

19 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Meta τον Φεβρουάριο, Ίνσταγκραμ Για “κανάλια εκπομπής” καλείται και υλοποιείται μονόδρομη αποστολή μηνυμάτων Κυκλοφόρησε μια λειτουργία παρόμοια με το Telegram που φέρνει αυτή τη λειτουργία. Η λειτουργία Telegram, η οποία έχει αναδειχθεί ως ένας εναλλακτικός και χρήσιμος τρόπος για τους δημιουργούς περιεχομένου να ειδοποιούν τους ακόλουθούς τους για ενημερώσεις χωρίς να χρειάζεται να τις κοινοποιούν στις αρχικές τους σελίδες, είναι πλέον διαθέσιμη. Facebook και Messenger έρχομαι για.

Το Facebook επωφελείται επίσης από τη λειτουργικότητα που μοιάζει με το Telegram

Η εταιρεία Meta επεκτείνει τώρα τη διαθεσιμότητα των καναλιών εκπομπής και τα προσφέρει επίσης στο Facebook και το Messenger. Οι δημιουργοί και τα δημόσια πρόσωπα με σελίδες Facebook μπορούν πλέον να δημοσιεύουν μηνύματα στις κοινότητές τους, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, βίντεο και φωνητικών σημειώσεων. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ξανά ότι αυτά θα είναι μονόδρομα μηνύματα.

Αυτό σημαίνει ότι μόνο οι διαχειριστές σελίδων μπορούν να δημοσιεύουν μηνύματα στο κανάλι, αλλά οι συμμετέχοντες μπορούν να αντιδράσουν σε αυτά και να ψηφίσουν στις δημοσκοπήσεις. Οι διαχειριστές μπορούν να δημιουργήσουν ένα κανάλι απευθείας από τη σελίδα τους και το Facebook θα στείλει στους ακόλουθούς τους μια εφάπαξ ειδοποίηση για να εγγραφούν αφού στείλουν το πρώτο τους μήνυμα.

Σύμφωνα με στιγμιότυπα οθόνης που κοινοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, τα κανάλια μετάδοσης θα εμφανίζονται στις συνομιλίες του Messenger των χρηστών κάτω από μια καρτέλα που ονομάζεται “Κανάλια”. Οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις κάθε φορά που ο κάτοχος της σελίδας δημοσιεύει μια ενημέρωση, αλλά μπορούν να κάνουν σίγαση του καναλιού ανά πάσα στιγμή.

Όχι άλλη μοναξιά: ορίστε τα νέα chatbot τεχνητής νοημοσύνης της Meta!

Όχι άλλη μοναξιά: ορίστε τα νέα chatbot τεχνητής νοημοσύνης της Meta!

Ο Μέτα τελειώνει τη μοναξιά σου. Υπάρχουν chatbot τεχνητής νοημοσύνης που μπορείτε να ελέγξετε. Τώρα θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα με διάσημα bots.

Εάν οι χρήστες εξαιρεθούν από την πρώτη ειδοποίηση και αλλάξουν γνώμη αργότερα, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το κανάλι ξανά από το προφίλ της Σελίδας, όπως και στο Instagram. Η Meta λέει ότι οποιοσδήποτε διαχειριστής σελίδας όπου η δυνατότητα είναι τώρα διαθέσιμη μπορεί να ξεκινήσει ένα κανάλι αν θέλει. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμη παντού και όσοι δεν έχουν βρει ακόμα την επιλογή να ανοίξουν ένα κανάλι ροής θα πρέπει να περιμένουν τώρα.

Δεδομένου ότι η Meta έφερε αυτήν τη δυνατότητα που μοιάζει με το Telegram τόσο στο Instagram όσο και στο Facebook, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι ενδέχεται να δούμε περισσότερες λειτουργίες του ίδιου τύπου στο μέλλον. Ίσως αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν αντίπαλο για το Telegram, όπως το Threads, το οποίο κυκλοφόρησαν ως αντίπαλος του Twitter.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτά τα νέα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.