Το iPad Air 12,9 ιντσών θα μπορούσε να είναι υπό ανάπτυξη

Το iPad Air 12,9 ιντσών θα μπορούσε να είναι υπό ανάπτυξη

20 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Γνωρίζουμε ότι η Apple εργάζεται για την επέκταση της σειράς iPad της εδώ και αρκετό καιρό. Η εταιρεία, η οποία παρουσίασε πρόσφατα το νέο iPad με υποστήριξη eSIM και το Apple Pen με USB-C, λέγεται ότι θα φέρει καινοτομίες στην οικογένεια Air. Σύμφωνα με αυτό Ένα iPad Air με οθόνη 12,9 ιντσών μπορεί να προσφερθεί.

iPad Air 12,9 ιντσών σε εξέλιξη

Αναφορές από την Κίνα αναφέρουν ότι η Apple αναπτύσσει μια έκδοση οθόνης 12,9 ιντσών του iPad Air. Μια αναφορά που βασίζεται σε πηγές του κλάδου αποκάλυψε ότι ο τεχνολογικός γίγαντας θα προσθέσει ένα νέο στο μοντέλο Air 10,9 ιντσών.

Η νέα έκδοση σημαίνει ότι το iPad Air θα ξεπεράσει το μέγεθος των 10,9 ιντσών για πρώτη φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple αυτή τη στιγμή προσφέρει εκδόσεις 11 ιντσών και 12,9 ιντσών της σειράς Pro.

Παρουσίαση του νέου iPad με υποστήριξη eSIM!  Αλλά…

Παρουσίαση του νέου iPad με υποστήριξη eSIM! Αλλά…

Η Apple, το σημαντικό όνομα στον κόσμο της τεχνολογίας, αναδείχθηκε με το νέο της μοντέλο iPad. Ωστόσο, η νέα συσκευή είναι διαθέσιμη σε ειδική κινεζική έκδοση.

Αν και οι λεπτομέρειες είναι ασαφείς, το Air 12,9 ιντσών είναι παρόμοιο με το ίδιου μεγέθους Pro. Οθόνη LCD αντί για mini-LED Υποστηρίχθηκε ότι θα χρησιμοποιούσε αυτή την τεχνολογία. Αυτό θα καταστήσει δυνατή την προσφορά του tablet μεγάλης οθόνης σε χαμηλότερη τιμή από το Pro.

Διαθέτει πολλαπλά μεγέθη οθόνης Παράπονα για το iPad Air Αυτό φάνηκε και τους τελευταίους μήνες. Αν αξιολογήσουμε μαζί τις διαρροές, η Apple θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο που θα τροφοδοτείται από το τσιπ M2 τους επόμενους μήνες. iPad Air έκτης γενιάς Μπορούμε να πούμε ότι θα εισαγάγει.

Η τιμή του iPad Air 12,9 ιντσών λέγεται ότι κυμαίνεται μεταξύ 600 και 800 δολαρίων. Ενώ το Air 10,9 ιντσών, που πωλείται αυτήν τη στιγμή, κοστίζει 600 δολάρια, το iPad Pro 11 ιντσών ξεκινά από 800 δολάρια. Αυτό θα εντείνει επίσης τον ανταγωνισμό μεταξύ Air και Pro.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτά τα νέα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.