Το iPhone SE 4 θα έχει κάμερα 48 megapixel;

Το iPhone SE 4 θα έχει κάμερα 48 megapixel;

7 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Έχει αναφερθεί ότι η Apple έχει επιταχύνει τις εργασίες της για την οικογένεια iPhone SE, η οποία απευθύνεται στη μεσαία τάξη. Ως αποτέλεσμα, φέρεται να έχει λάβει μέτρα που θα μπορούσαν να αναδιαμορφώσουν τη φωτογραφία smartphone μεσαίας κατηγορίας. νέες απαιτήσεις Το iPhone SE 4 έχει 48 megapixel, όπως η σειρά iPhone 15 Αποκάλυψε ότι θα χρησιμοποιούσε την κάμερα.

Το iPhone SE 4 θα μπορούσε να διαθέτει κάμερα 48 megapixel

Το iPhone SE 4, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο έτος, λέγεται ότι θα ρίξει την κάμερα ανάλυσης 12 megapixel. Ως αποτέλεσμα, η Apple θέλει να χρησιμοποιήσει μια ενιαία κάμερα υψηλής ανάλυσης αντί για εγκατάσταση διπλής κάμερας. Αναφέρθηκε μάλιστα ότι θα υπήρχε μια κάμερα 48 megapixel, η οποία φαίνεται επίσης στο iPhone 15.

Πώς έφτασες εκεί?  Το iPhone SE 4 θα εκπλήξει τους πάντες!

Η Apple θέλει να αναπτύξει τη συσκευή της που απευθύνεται στη μεσαία τάξη με μία μόνο κάμερα. Μια ενιαία κάμερα 48 megapixel. Μπορεί να προσφέρει κάποια πλεονεκτήματα όσον αφορά τον αισθητήρα και το διάφραγμα. Αυτό θα μπορούσε να επιτρέψει στην Apple να κάνει καλύτερες προσαρμογές στην ανάπτυξη αλγορίθμων, τη λεπτομέρεια και την επεξεργασία εικόνας.

Η κάμερα Huawei P70 θα είναι πρώτη!

Η κάμερα Huawei P70 θα είναι πρώτη!

Η Huawei θα συμπεριλάβει τους δικούς της αισθητήρες εικόνας σχεδιασμού στις κάμερες της επερχόμενης οικογένειας P70. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Η Apple έκανε επίσης αλλαγές στην ποιότητα χαμηλού φωτισμού χωρίς να κάνει θυσίες 2x οπτικό ζουμ Έχει αναφερθεί ότι αυτό θα ενισχύσει επίσης τον αισθητήρα σε Αυτό θα μπορούσε να δώσει στο iPhone SE 4 δυνατότητες ζουμ που δεν εμφανίζονται σε τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας.

Πιστεύεται ότι ο τεχνολογικός γίγαντας θέλει πραγματικά να ανταγωνιστεί τα μοντέλα Google Pixel 7a/8a. Διαθέτει κάμερα 64 megapixel με διάφραγμα f/1,89 στο πίσω μέρος. Pixel 7a, 500 $ Είναι ένα πολύ σημαντικό μοντέλο σε αυτή την αγορά με την τιμή του.

Εκτός από όλα αυτά, κάποιες πηγές διέρρευσαν ότι το νέο μοντέλο SE θα έχει και τη δυνατότητα Dynamic Island. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα διαθέτει οθόνη 5,4 ιντσών FHD + OLED.