Το Jiophone Prima 4G με κουμπιά είναι σε προσφορά: χαρακτηριστικά και τιμή!

Το Jiophone Prima 4G με κουμπιά είναι σε προσφορά: χαρακτηριστικά και τιμή!

9 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Τα τηλέφωνα με κουμπί, που υπήρχαν πριν από μερικά χρόνια, έχουν πλέον αντικατασταθεί από smartphone. Αλλά ορισμένες εταιρείες δεν το έχουν εγκαταλείψει ακόμα. Ένας τέτοιος κατασκευαστής είναι η Reliance Jio. Η μάρκα παρουσίασε πρόσφατα το νέο της μοντέλο. Τι προσφέρει λοιπόν αυτό το τηλέφωνο με κουμπί; Στη δουλειά Jiophone Prima 4G χαρακτηριστικά και τιμή…

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του μοντέλου κουμπιού Jiophone Prima 4G;

Jiophone Prima 4G μοντέλο, 2,4 ίντσες σε μέγεθος και 320 x 240 pixel στο ψήφισμα Οθόνη TFT LCD Διαθέτει οθόνη. 0,51 GB RAM Και 4 GB αποθηκευτικού χώρου στο μπροστινό και πίσω μέρος της συσκευής με χώρο VGA κάμερα Βρίσκεται. πίσω κάμερα 720p Μπορεί να εγγράψει βίντεο σε υψηλή ανάλυση.

KaiOS σε ένα τηλέφωνο με κουμπί που λειτουργεί στο λειτουργικό σύστημα Google, YoutubeGoogle Σχέδια, Facebook Και WhatsApp μπορούν να χρησιμοποιηθούν εφαρμογές. Από την άλλη, η συσκευή micro USB επαναφορτιζόμενη με 1800 mAh Έχει χωρητικότητα μπαταρίας. Επιτέλους στο τηλέφωνο 3,5 χλστ ενσύρματη υποδοχή ακουστικών, ραδιόφωνο FM και Bluetooth 5.0 σύνδεση Σημειώστε επίσης ότι επωφελείται από την υποστήριξη.

Τα οικονομικά vivo Y27 και Y17 είναι σε προσφορά!

Τα οικονομικά vivo Y27 και Y17 είναι σε προσφορά!

Συνεχίζοντας να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της στην Τουρκία, η vivo παρουσίασε τα νέα μέλη της οικογένειας smartphone της σειράς Y, τα Y27 και Y17.

Οι προδιαγραφές του Jiophone Prima 4G αναφέρονται ως εξής:

Λειτουργικότητα αξία
Μοντέλο Jiophone Prima 4G
Μέγεθος οθόνης 2,4 ίντσες
Ανάλυση της οθόνης 320 x 240 pixel
Χώρος αποθήκευσης 4 GB – επεκτάσιμο στα 128 GB μέσω MicroSD
ΕΜΒΟΛΟ 0,51 GB
Μπροστινή κάμερα VGA
Πίσω κάμερα VGA (εγγραφή βίντεο 720p)
Λειτουργικό σύστημα KaiOS
Χωρητικότητα μπαταρίας 1800 mAh
Σύνδεση φόρτισης Micro USB
Βύσμα ακουστικών 3,5 χλστ
Ραδιόφωνο FM Υπάρχει
Υποστήριξη Bluetooth Bluetooth 5.0

Διατίθεται προς πώληση σε διάφορους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου Jiophone Prima 4G Η τιμή του μοντέλου είναι 31 δολάρια καθορίστηκε ως . Σε αυτό το σημείο στο εξωτερικό 150 δολάρια Σημειώστε ότι είναι δυνατό να βρείτε ένα smartphone για μια τιμή περίπου .

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Θα χρησιμοποιούσατε το εν λόγω μοντέλο τηλεφώνου με κουμπιά εάν προσφερόταν προς πώληση στην Τουρκία; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.