Το Linktree έχει αποκλειστεί από την Εθνική Διοίκηση Λαχείων

Το Linktree έχει αποκλειστεί από την Εθνική Διοίκηση Λαχείων

19 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Αρχή Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών (BTK) έχει περιορίσει την πρόσβαση σε έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται συχνά από άτομα που επηρεάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. δέντρο συνδέσμου με όνομα πλατφόρμα κοινής χρήσης συνδέσμων Εθνική Διοίκηση Λαχείων Έκλεισε στην Τουρκία με απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης.

Η Εθνική Διοίκηση Λοταριών έχει επιβάλει περιορισμούς στην πρόσβαση στο Linktree

Η πρόσβαση στο Linktree, το οποίο συνδυάζει λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σε μια ενιαία σύνδεση, έχει αποκλειστεί στην Τουρκία. Δεδομένα BTK Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η Γενική Διεύθυνση της Εθνικής Διοίκησης Λαχείων, το domain linktr.ee έκλεισε για πρόσβαση στη χώρα μας. Αυτό τέθηκε σε ισχύ με την απόφαση που έλαβε η BTK στις 13 Οκτωβρίου.

Το Linktree επιτρέπει στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συγκεντρώνουν τις αναρτήσεις και τους συνδέσμους τους κάτω από έναν σύνδεσμο. Επιχειρήσεις, παράγοντες επιρροής και μη κυβερνητικές οργανώσεις χρησιμοποιούν συχνά αυτήν την υπηρεσία.

Μην αφήσετε το Steam να το δει: δύο δημοφιλή παιχνίδια είναι δωρεάν στην Epic Games!

Μην αφήσετε το Steam να το δει: δύο δημοφιλή παιχνίδια είναι δωρεάν στην Epic Games!

Το Epic Games Store έκανε δύο δημοφιλή παιχνίδια δωρεάν στις 19 Οκτωβρίου. Μπορείτε να αγοράσετε αυτές τις παραγωγές μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.

Ο λόγος για τον αποκλεισμό της πρόσβασης δόθηκε ως «παράνομος τζόγος» από το Linktree. Στην προειδοποιητική δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο, «Το παράνομο στοίχημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας. Τα χρήματα που στέλνετε σε παράνομες ιστοσελίδες στοιχημάτων μπορεί να σας κάνουν εγκληματία. «Επιπλέον, τα παράνομα στοιχήματα και τυχερά παιχνίδια είναι εγκλήματα».

Η Τουρκία ήταν μια από τις χώρες όπου η πλατφόρμα χρησιμοποιήθηκε νόμιμα. Με την απόφαση αποκλεισμού δεκάδες χιλιάδες χρήστες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας δεν θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την υπηρεσία.

Ούτε η Γενική Διεύθυνση Διοίκησης Εθνικών Λαχείων ούτε η Αρχή Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών έχουν δώσει λεπτομέρειες για το πώς έγινε το «παράνομο στοίχημα». Ωστόσο, πιστεύεται ότι η νομική διαδικασία που θα οδηγήσει σε αυτή την απόφαση θα γίνει αναλυτικά τις επόμενες ημέρες.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Πιστεύετε ότι είναι σωστό να κλείσετε το Linktree; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.