Το Magic Mouse με USB-C έρχεται!  -ShiftDelete.Net

Το Magic Mouse με USB-C έρχεται! -ShiftDelete.Net

27 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Οι παλιοί μας αναγνώστες θα θυμούνται την ιστορία του ποντικιού Apple, το οποίο τράβηξε την προσοχή των θαυμαστών της Apple όταν πρωτοκυκλοφόρησε και αργότερα έκανε διαφορετικά σχόλια σχετικά με τη θύρα φόρτισης. Το Magic Mouse, το οποίο προσελκύει την προσοχή με τη θύρα φόρτισης στο κάτω μέρος του ποντικιού και ένα σχέδιο που ορισμένοι χρήστες βρίσκουν αστείο, άλλοι λογικό και άλλοι γελοίο, θα διαθέτει σχεδιασμό συμβατό με USB-C. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Ίσως δούμε το νέο Magic Mouse USB-C στην επόμενη εκδήλωση της Apple!

Σύμφωνα με νέα έκθεση, θα παρουσιάσει το νέο Magic Keyboard, Magic Mouse και Trackpad αξεσουάρ για Mac, ενημερωμένα με USB-C, καθώς και το νέο iMac 24 ιντσών στις 30 Οκτωβρίου. Αυτό μπορεί να φαίνεται περιττό στην αρχή, αλλά αυτά τα προϊόντα πρέπει να ακολουθούν τη νέα κατάσταση. Επιπλέον, οι τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν είναι πολύ σημαντικές από τη σκοπιά του χρήστη, διότι θα πραγματοποιήσετε όλες τις λειτουργίες σας χάρη σε αυτά τα αξεσουάρ.

Magic Mouse με USB-C

Πιθανώς η μεγαλύτερη αλλαγή στις ανανεωμένες εκδόσεις του Magic Keyboard, του Magic Mouse και του Trackpad για Mac είναι ότι θα έχουν πλέον θύρα USB-C αντί για σύνδεση Lightning. Από την πλευρά των αξεσουάρ, ο μετασχηματισμός USB-C που ξεκίνησε η Apple με τη σειρά iPhone 15 επικεντρώθηκε πρώτα στο κιτ μπαταρίας MagSafe με θύρα φόρτισης USB-C, μετά σε iPad με Apple Pencil και τώρα στην οικογένεια iMac με Magic Mouse, Magic . Μαγικό πληκτρολόγιο και trackpad.

Ξυπνήστε το βράδυ στην Apple!

Η Apple αύξησε την τιμή της υπηρεσίας Arcade στην Τουρκία. Στο εξωτερικό, η τιμή των Apple One, News+ και TV+ έχει αυξηθεί.

Όσο για τον ισχυρισμό ότι είναι το κύριο καυτό θέμα εδώ, είναι ότι η Apple θα κάνει αλλαγές στη σχεδίαση. Αν και δεν υπάρχει οριστική βάση για αυτό το ζήτημα, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η Apple θα αλλάξει τη σχεδίαση του Magic Mouse, το οποίο έχει δεχθεί ευρεία κριτική για τη θύρα φόρτισης και το σχεδιασμό της θήκης φόρτισης, και θα αλλάξει τη θέση της θύρας φόρτωσης. .

Καμία οριστική δήλωση για το θέμα δεν έχει γίνει από την Apple. Στις 30 Οκτωβρίου, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τις εκδόσεις USB-C των αξεσουάρ Magic Keyboard, Magic Mouse και Trackpad για Mac καθώς και το νέο iMac 24 ιντσών. Μην ξεχάσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας στην ενότητα σχολίων. Για περισσότερο περιεχόμενο, μπορείτε να ακολουθήσετε το κανάλι ShiftDelete.Net YouTube και τους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης…