Το Minecraft έσπασε το δικό του ρεκόρ με 300 εκατομμύρια πωλήσεις!

Το Minecraft έσπασε το δικό του ρεκόρ με 300 εκατομμύρια πωλήσεις!

16 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η θρυλική δημιουργία του κόσμου των βιντεοπαιχνιδιών Minecraftέσπασε το δικό της ρεκόρ φτάνοντας τα 300 εκατομμύρια πωλήσεις. Η τελευταία δήλωση από τα Mojang Studios δείχνει ότι το Minecraft, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009, έχει ξεπεράσει τα όρια του αριθμού των παικτών παγκοσμίως.

Το Minecraft έχει φτάσει τους 300 εκατομμύρια παίκτες

Η νέα δήλωση της Mojang αντιπροσωπεύει μια σημαντική αύξηση από τα 238 εκατομμύρια πωλήσεις που αναφέρθηκαν τελευταία φορά το 2021. Η συνεχιζόμενη δημοτικότητα του Minecraft όλα αυτά τα χρόνια και η ανάπτυξη της κοινότητας τυχερών παιχνιδιών του επέτρεψαν να ξεπεράσει το δικό του ρεκόρ.

https://shiftdelete.net/wp-content/uploads/2022/07/Minecraft-FPS-artirma-tactics-2022-3.jpeg

Η πρόεδρος της Mojang Studios, Helen Chiang, δήλωσε σε μια δήλωση: «15. «Καθώς πλησιάζει η επέτειος του, το Minecraft παραμένει ένα από τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, με πάνω από 300 εκατομμύρια πωλήσεις.» είπε. Είπε επίσης ότι αυτό ήταν ένα επίτευγμα αδιανόητο πριν από 15 χρόνια.

Η Epic Games θα δώσει δωρεάν δύο δημοφιλή παιχνίδια αξίας 500 TL!

Η Epic Games θα δώσει δωρεάν δύο δημοφιλή παιχνίδια αξίας 500 TL!

Το Epic Games Store θα προσφέρει δύο δημοφιλή παιχνίδια δωρεάν την επόμενη εβδομάδα. Ιδού οι επίμαχες παραγωγές…

Εκτός από τον αριθμό των πωλήσεων, η Mojang ανακοίνωσε ότι το Minecraft θα γιορτάσει την 15η επέτειό του μέχρι το 2024. Αν και οι λεπτομέρειες δεν είναι σαφείς αυτή τη στιγμή, η εταιρεία είπε ότι έχει μερικά “συναρπαστικά σχέδια” που αξίζει να ανακοινωθεί. ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise σε βίντεο ιστορία του παιχνιδιού.

Η Kayleen Walters, Πρόεδρος Ανάπτυξης στο Mojang Studios, ευχαρίστησε την κοινότητα του Minecraft. «Καθώς ξεκινάμε τη χρονιά με αυτό το ορόσημο, ανυπομονούμε να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε τις συνεισφορές σας, τις ιστορίες σας και τις περιπέτειές σας», είπε.

Το Minecraft είναι διαθέσιμο σχεδόν σε κάθε πλατφόρμα, από κινητό μέχρι κονσόλα. παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών κατέχει τον τίτλο. Έρχεται στη δεύτερη θέση με 185 εκατομμύρια πωλήσεις. από το GTA 5 και τρίτη με τζίρο 100 εκατ του Tetris Ας πούμε ότι έτσι είναι.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.