Το Monster Notebook λάνσαρε το νέο μοντέλο της σειράς Semruk!

Το Monster Notebook λάνσαρε το νέο μοντέλο της σειράς Semruk!

26 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Το Monster Notebook, το οποίο έχει ειδικευτεί στο οικοσύστημα με την πολιτική εμπειρίας πελατών καθώς και τις συσκευές που βασίζονται στην ισχύ και την απόδοση, συνεχίζει να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων του με νέα μοντέλα. Η μάρκα ανακοίνωσε ότι προσφέρει προς πώληση νέα μέλη της σειράς Semruk. Semruk S7 V9.1, Semruk S7 V9.2 Και Semruk S7 V9.3 Προσφέρει ισχυρές διαμορφώσεις υλικού με επιλογές προσαρμογής για το υψηλότερο τμήμα.

Η σειρά, η οποία είναι το premium προϊόν του Monster Notebook, προσφέρει απόδοση υψηλού επιπέδου σε προσιτή τιμή. Η σειρά, που ξεχωρίζει για τα χαρακτηριστικά προϊόντος που τη διαφοροποιούν από τις αντίστοιχες, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.
Το Semruk, μια από τις σημαντικές μορφές της τουρκικής μυθολογίας, συμβολίζει το αήττητο και τη δύναμη.

Η φιγούρα είναι εμπνευσμένη από τον Semruk, τον δικέφαλο αετό με χάλκινα νύχια που καλύπτει τη Σελήνη με το ένα φτερό και τον Ήλιο με το άλλο. Τα μέλη της σειράς Semruk S7 V9.1, Semruk S7 V9.2 και Semruk S7 V9.3 παρέχουν στους χρήστες μια premium εμπειρία φορητού υπολογιστή.

Με αυτή τη δυνατότητα, προσφέρει μια εμπειρία υψηλού επιπέδου σε συντάκτες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, σχεδιαστές και παραγωγούς περιεχομένου, καθώς και σε παίκτες. Η σειρά συνδυάζει δύναμη και αισθητική με την κοινή λειτουργία ψύξης. Το Semruk S7 V9.3, το καλύτερο Semruk με επιλογή προσαρμογής υλικού, έχει καλή απόδοση σε παιχνίδια και εργασίες που απαιτούν απόδοση με τον υψηλότερου επιπέδου επεξεργαστή κινητού Intel i9-13980HX νέας γενιάς.

Διαθέτοντας οθόνη υψηλής ανάλυσης QHD+ 17 ιντσών, 6 ηχεία, τεχνολογία Digital Theatre Systems (DTS), υψηλό ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 4090 που προσφέρει την πιο ομαλή και ρεαλιστική εμπειρία, ο φορητός υπολογιστής προσφέρει ισχύ γραφικών με Υποστήριξη διακόπτη MUX. Μπορεί να ανακτήσει ολόκληρη την οθόνη από την κάρτα γραφικών, αν θέλετε.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται μια ανώτερη εμπειρία σε εφαρμογές και παιχνίδια που απαιτούν υψηλή απόδοση γραφικών. Αυτό σημαίνει επιπλέον ρευστότητα σε FPS και παιχνίδια. Εάν θέλετε, η κατανάλωση ενέργειας μπορεί να μειωθεί εξισορροπώντας την ισχύ που παρέχεται στην κάρτα γραφικών κατά την καθημερινή χρήση. Επιπλέον, ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών της συσκευής μπορούν να φτάσουν σε συνολική ισχύ 250 W.

Semruk S7 V9.3; Με 24 πυρήνες, 5600 MHz DDRS RAM επεκτάσιμη έως 64 GB και υποστήριξη για 1 GEN 4 SSD, είναι μια συσκευή ικανή να επιτύχει υψηλή ποιότητα παραγωγής τόσο σε καθημερινή χρήση όσο και σε παιχνίδια και επαγγελματική εργασία.

Ο επεξεργαστής Intel Core 13ης γενιάς χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών της σειράς Nvidia GeForce RTX 40, η οποία τροφοδοτεί τους ταχύτερους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο. Μέλη της σειράς, η οποία περιλαμβάνει την επαναστατική τεχνολογία DLSS 3.5 που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και την πιο ισχυρή μνήμη RAM και SSD. Προσφέρει υψηλή απόδοση με προσαρμόσιμα χρώματα, φωτισμό, ρυθμίσεις GPU, σχεδόν εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα μεταφοράς και κοινή ψύξη.

Επιλέξτε το χρώμα Monster σας ανάλογα με τη διάθεσή σας!

Με το πληκτρολόγιο SteelSeries RGB επόμενης γενιάς, οι χρήστες μπορούν να αντιστοιχίσουν διαφορετικά χρώματα σε κάθε πλήκτρο ή να διακοσμήσουν το πληκτρολόγιό τους με ατελείωτες επιλογές χρωμάτων. Επιπλέον, η συσκευή μπορεί να χρωματιστεί με χρώματα RGB και ο χρήστης μπορεί να προσδιορίσει ποιο χρώμα Monster ταιριάζει καλύτερα στη λειτουργία του.

Το νέο Semruk, που υπόσχεται στους χρήστες του “Θα είμαι πάντα μαζί σου” με την μπαταρία 99,9 WHR, χωρητικότητα μπαταρίας σύμφωνα με το υψηλότερο νόμιμο όριο πτήσης που αναγνωρίζεται από τους κανόνες αεροπορίας και μεγαλύτερη αυτονομία, προσφέρει γρήγορη σύνδεση στο Internet με Killer Wi-Fi και γρήγορη μεταφορά αρχείων και δεδομένων με το Thunderbolt 4. . Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Thunderbolt 4 ως έξοδο οθόνης και να εμφανίσουν εικόνες σε 4 διαφορετικές οθόνες, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης του φορητού υπολογιστή.

Η συσκευή προσφέρει υψηλή απόδοση και αποδοτικότητα. Διαθέτει τεχνολογία DLSS 3.5, τροφοδοτούμενη από τεχνητή νοημοσύνη, η οποία παρέχει σημαντική αύξηση στην απόδοση, διατηρώντας παράλληλα υψηλή ποιότητα εικόνας και χρόνο απόκρισης. Η τεχνολογία DLSS 3.5 προσθέτει οπτική παραγωγή πολλαπλών καρέ στο υπάρχον σύστημα για να δημιουργήσει εντελώς νέα πλαίσια και να αυξήσει την απόδοση.

Επιπλέον, η τεχνολογία Nvidia Reflex περιλαμβάνεται στο σύστημα για την παροχή βέλτιστων χρόνων απόκρισης και την αποφυγή καθυστερήσεων στην εικόνα. Έτσι, για gamers, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, σχεδιαστές ή παραγωγούς περιεχομένου, τα γραφικά αντικατοπτρίζονται στην οθόνη όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Το Semruk S7 V9.2 με κάρτα γραφικών Nvidia RTX 4070, το αγαπημένο όσων αναζητούν εμπειρία παιχνιδιού υψηλής απόδοσης, προσφέρει τα πιο ρεαλιστικά γραφικά παιχνιδιού με την τεχνολογία DLSS 3.5 που τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη. Διαθέτοντας πολλαπλούς επεξεργαστές που προσφέρουν έως και 2 φορές απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, υψηλή χωρητικότητα μπαταρίας και RAM DDRS 5600 MHz επεκτάσιμη έως 64 GB, το S7 V9.2 προσελκύει την προσοχή με την κοινή λειτουργία ψύξης.

Ξεχωρίζει με τον επεξεργαστή Intel Core i7 13ης γενιάς, την κάρτα γραφικών Nvidia RTX 4060, την ανάλυση 2560 × 1600, τον ρυθμό ανανέωσης οθόνης 240 Hz και το πληκτρολόγιο SteelSeries RGB επόμενης γενιάς, το Semruk S7 V9.1 προσφέρει έως και 2 φορές περισσότερη απόδοση και ενέργεια με οι νέοι πολυεπεξεργαστές της με δυνατότητες ροής. Αυτό εξοικονομεί χρήματα. Ειδικά σχεδιασμένο για παίκτες, το S7 V9.1 προσφέρει μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού με υψηλή ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης.

Πιο ανθεκτικό με εγγύηση συντήρησης εφ’ όρου ζωής

Το Monster Notebook προσφέρει δωρεάν υπηρεσία συντήρησης στο πλαίσιο της «Εγγύησης Δια Βίου Συντήρησης Δωρεάν». Οι χρήστες που επιθυμούν να επωφεληθούν από αυτήν την υπηρεσία μπορούν να στείλουν τα Monster Notebook τους σε τεχνικές υπηρεσίες σε συμβεβλημένες εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων δωρεάν.

Διαδικασίες όπως καθαρισμός ανεμιστήρα, καθαρισμός σκόνης, καθαρισμός πληκτρολογίου, καθαρισμός οθόνης και ανανέωση θερμικής πάστας που εκτελούνται ως μέρος της υπηρεσίας συντήρησης, διατηρούν την απόδοση της πρώτης ημέρας των συσκευών και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους. Το Monster Notebook εγγυάται άνευ όρων επιστροφή χρημάτων εντός των πρώτων 15 ημερών και μεμονωμένη εγγύηση αντικατάστασης πάνελ ακόμα και αν υπάρχει νεκρό pixel εντός των πρώτων 30 ημερών.

Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς Semruk συνοδεύονται από ειδική τσάντα και οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν υψηλή απόδοση όπου θέλουν. Όπως όλα τα άλλα μοντέλα της σειράς προϊόντων Monster Notebook, οι συσκευές της σειράς Semruk διαθέτουν επίσης μια προσαρμόσιμη επιλογή διαμόρφωσης υλικού στο στάδιο της αγοράς.

Όλες οι τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.monsternotebook.com.tr. Πριν από την αγορά, μπορείτε να συζητήσετε τις λεπτομέρειες του προϊόντος με τον εκπρόσωπο πελάτη χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ψηφιακού καταστήματος στον ιστότοπο Monster Notebook.