Το Netflix ακύρωσε το Shadow and Bone και άλλες σειρές!

Το Netflix ακύρωσε το Shadow and Bone και άλλες σειρές!

16 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Οι παραστάσεις που συμβαίνουν εδώ και καιρό στις Ηνωμένες Πολιτείες επηρεάζουν βαθιά τόσο τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών όσο και τον κινηματογράφο. Οι σειρές του Netflix, των οποίων η παραγωγή είχε προηγουμένως καθυστερήσει, τελικά ακυρώθηκαν. Ανάμεσα σε αυτές τις παραγωγές Σκιά και κόκαλα Και Πράκτορας Έλβις Υπήρχαν και δημοφιλή έργα όπως π.χ.

Shadow and Bone, Captain Fall και άλλοι: Εδώ είναι η ακυρωμένη σειρά του Netflix

Το Netflix ακύρωσε πέντε από τις σειρές του μετά από καθυστερήσεις στην παραγωγή που προκλήθηκαν από απεργίες στο Χόλιγουντ. Ανέφερε επίσης ότι άλλα έργα ενδέχεται να ακυρωθούν λόγω της διακοπής των παραγωγών.

σκιά και κόκαλα

Ανάμεσα στις ακυρωμένες σειρές, είναι και η δραματική παραγωγή φαντασίας, η οποία έχει ήδη μεταδώσει δύο σεζόν Σκιά και κόκαλα εφιστά την προσοχή. Επίσης, κωμωδίες κινουμένων σχεδίων που προβάλλονται μόνο μία σεζόν η καθεμία Πράκτορας Έλβις, Φαρζάρ Και Captain Fall Ακυρώνεται. Ζωντανή σειρά που προβάλλεται τον Ιούλιο Αίγλη Τραβήχτηκε και η πρίζα.

Το Instagram ανακοίνωσε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά!  τρέλα για τεχνητή νοημοσύνη

Το Instagram ανακοίνωσε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά! τρέλα για τεχνητή νοημοσύνη

Το Instagram είναι εδώ με τα νέα του χαρακτηριστικά. Αυτοκόλλητα AI, Κέντρο κλιπ τροχών, 25 νέα φίλτρα Instagram και περισσότερες δυνατότητες

Αυτές είναι οι αποφάσεις που αντιμετωπίζει το Netflix και τα στούντιο του. WGA Και Επιδείξεις SAG-AFTRA προέρχεται από. Οι διαμαρτυρίες οδήγησαν σε διακοπή της παραγωγής για επτά μήνες, προκαλώντας καθυστερήσεις στα προγράμματα της σειράς. Το γεγονός ότι οι σειρές του Netflix που είχαν προγραμματιστεί για το 2024 και το 2025 έχασαν τις περιόδους μετάδοσής τους, γεγονός που τον οδήγησε να στραφεί σε διαφορετικά έργα.

Φαίνεται ότι θα υπάρξουν κάποιες διακοπές στη σειρά που ακολουθεί στο μέλλον. Συγκεκριμένα, οι τηλεοπτικές σειρές που εισέρχονται στη δεύτερη σεζόν τους ενδέχεται να ακυρωθούν εάν δεν μπορούν να γυριστούν την καθορισμένη ημερομηνία. Για παράδειγμα, το χάσμα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης σεζόν πιστεύεται ότι έβλαψε τους Shadow and Bone.

Σειρά Netflix

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Captain Fall ακυρώθηκε στα μισά της πρώτης σεζόν 20 επεισοδίων. Αναφέρθηκε ότι η τηλεθέαση των Glamorous και Shadow and Bone δεν ήταν αρκετή.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.