Το Netflix επιλέχθηκε ως η πιο περιζήτητη εταιρεία για να εργαστείτε

Το Netflix επιλέχθηκε ως η πιο περιζήτητη εταιρεία για να εργαστείτε

30 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Γνωρίζουμε ότι πολλές εταιρείες στον κόσμο της τεχνολογίας προσφέρουν καλές ευκαιρίες στους υπαλλήλους τους. Εκτός από γενναιόδωρους μισθούς, προσφέρονται στους εργαζόμενους άνετα γραφεία, τεχνολογική και εκπαιδευτική βοήθεια. Μια μελέτη που έγινε για αυτό το θέμα είναι Το Netflix είναι η εταιρεία που δέχεται τις περισσότερες εφαρμογές έδειξε ότι αυτό συνέβαινε.

Το Netflix είναι η εταιρεία με τις περισσότερες αναζητήσεις. Η Google δεν είναι στο top 10

Μια νέα μελέτη από την υπηρεσία σύνταξης βιογραφικών Resume.io αποκάλυψε τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η έκθεση αναλύει δεδομένα από το LinkedIn σχετικά με τον μέσο ημερήσιο αριθμό αιτήσεων για τις αγγελίες εργασίας κάθε εταιρείας.

Netflix

Το Netflix προσδιορίστηκε ως η εταιρεία με τη μεγαλύτερη ζήτηση, λαμβάνοντας κατά μέσο όρο 84,87 αιτήσεις ανά διαφήμιση. Παρά τις αντιδράσεις νωρίτερα φέτος μετά από μια καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης, το Netflix παραμένει δημοφιλής εργοδότης.

Το A101 πουλά φθηνά smartphones στην αγορά!

Το A101 πουλά φθηνά smartphones στην αγορά!

Η A101 μοιράστηκε τον κατάλογο των προϊόντων που θα πωλούνται από τις 2 Νοεμβρίου (Πέμπτη). Τα προϊόντα τεχνολογίας έχουν πάρει το επίκεντρο.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Amazon, η οποία έλαβε 73,25 αιτήσεις ανά ανάρτηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Amazon έχει μεγάλες αποθήκες σε όλο τον κόσμο και απασχολεί εκατοντάδες υπαλλήλους εκεί. Η Microsoft καταλαμβάνει την τρίτη θέση με μέσο όρο 57,90.

  1. Netflix
  2. Αμαζόνα
  3. Microsoft
  4. μήλο
  5. Μετα
  6. μαντείο
  7. Είσαι εδώ
  8. Παγκόσμια S&P
  9. Victoria’s Secret
  10. Goldman Sachs

Παρόλο που οι εταιρείες τεχνολογίας βρίσκονται στο επίκεντρο, δεν πρέπει να αγνοήσουμε ότι υπάρχουν και εταιρείες διαφορετικών κατηγοριών όπως η Victoria’s Secret και η Goldman Sachs. Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί ότι η μητρική Alphabet της Google βρίσκεται στη 18η θέση.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.