Το Netflix κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας Lift

Το Netflix κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας Lift

6 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Προσπαθώντας να προσελκύσετε τους συνδρομητές σας με ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από διαφορετικές κατηγορίες. Netflixνέα ταινία ληστείας ανελκυστήρας κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για. Αυτή η κωμική παραγωγή περιπέτειας, που πραγματεύεται μια ληστεία που θα λάβει χώρα εξ ολοκλήρου στον αέρα, συγκεντρώνει ανεξάρτητους χαρακτήρες σε μια ενιαία ομάδα.

Η κωμωδία Lift του Netflix θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου

Το Netflix έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον για το είδος κωμωδίας-περιπέτειας με τη νέα του ταινία ληστείας Lift. Κέβιν Χαρτ Η παραγωγή στην οποία πρωταγωνιστεί γυρίστηκε από αεροπλάνο. 500 εκατομμύρια δολάρια σε χρυσό Αναλαμβάνει την ομάδα που θέλει να κλέψει. Περιγράφονται τα διασκεδαστικά γεγονότα που συνέβησαν στην ομάδα που σχεδίαζε μια πτήση στον αέρα.

SDNshiftdelete.net

Σκηνοθετημένο από Ιταλική δουλειά και τις ταινίες Straight Outta Compton Γκάρι Γκρέυ Το Lift υπόσχεται όλη την απόλαυση μιας κλασικής πτήσης. Ωστόσο, όλα αυτά τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα με συναρπαστικούς τρόπους στα 40.000 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το Netflix έδωσε καλά νέα στους χρήστες του που ολοκλήρωσαν μια σεζόν με μια κίνηση!

Το Netflix έδωσε καλά νέα στους χρήστες του που ολοκλήρωσαν μια σεζόν με μια κίνηση!

Μετά από διαδοχικές ειδήσεις για αυξήσεις τιμών, το Netflix κατάφερε να ευχαριστήσει τους χρήστες. Η νέα ενημέρωση θα αρέσει σε όλους.

Ο Χαρτ, ο κύριος χαρακτήρας της ταινίας, Vincent D’Onofrio και Gugu Mbatha-Raw. Υποδύεται τον χαρακτήρα Cyrus, ο οποίος έχει στόχο να κλέψει χρυσό σε ένα αεροπλάνο σε υψόμετρο 40.000 ποδιών.

Ο Mbatha-Raw υποδύεται τον πράκτορα της Interpol που είναι γνωστός από τη Black Mirror και αναλαμβάνει προσπάθειες να σταματήσει τους εγκληματίες. Ο Ζαν Ρενό εντάχθηκε στο καστ για να ενεργοποιήσει το σχέδιο ληστείας και να σχεδιάσει την παράδοση των λύτρων.

Το Netflix κυκλοφορεί την ταινία Lift 12 Ιανουαρίου 2024Θα δημοσιευτεί στην πλατφόρμα του. Το Lift στοχεύει να συνεχίσει την επιτυχία των προηγούμενων έργων του Χαρτ όπως το Central Intelligence και το Jumanji: Welcome to the Jungle.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.