Το Nothing Ear (3) θα μπορούσε να είναι η πρώτη έκπληξη του 2024!

Το Nothing Ear (3) θα μπορούσε να είναι η πρώτη έκπληξη του 2024!

8 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Από φέτος, η Nothing έχει διευρύνει σημαντικά τη γκάμα των προϊόντων της. Η εταιρεία, η οποία ανακοίνωσε τα ασύρματα ακουστικά Ear (2) νωρίτερα φέτος, παρουσίασε και το smartphone Phone (2). Επιπλέον, λάνσαρε τη νέα της υπο-μάρκα που ονομάζεται CMF by Nothing. Πάνω από όλα αυτά, εμφανίστηκε πλέον η πρώτη συσκευή του 2024.

Το Nothing Ear (3) θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο

Τίποτα, ο CEO Carl Pei δεν κατάφερε να ιντριγκάρει τον κόσμο της τεχνολογίας μοιράζοντας κρυπτικά tweets. Αν και οι λεπτομέρειες για το νέο προϊόν εξακολουθούν να είναι σπάνιες, οι αναφορές δείχνουν ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. Εάν αυτό το προϊόν Τίποτα αυτί (3) Αυτό είναι πιθανό να συμβεί.

Αναφορές από την Κίνα αποκάλυψαν ότι η Nothing επιταχύνει τη δουλειά της σε ένα προϊόν που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Τίποτα δεν φαίνεται να διαιωνίζει τη συνήθεια του λανσάροντας το νέο του προϊόν τον πρώτο μήνα του χρόνου. Αυτί (1) τον Ιούνιο? Το Ear (2) κυκλοφόρησε τον Μάρτιο.

Το Resident Evil 4 φτάνει επιτέλους στο iPhone 15 Pro: εδώ είναι η ημερομηνία!

Το Resident Evil 4 φτάνει επιτέλους στο iPhone 15 Pro: εδώ είναι η ημερομηνία!

Το Resident Evil 4 μετράει τώρα αντίστροφα για τα μοντέλα iPhone 15 Pro. Η εταιρεία ανακοίνωσε την ημερομηνία εισόδου της στην αγορά. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Η εισαγωγή του Ear (3) τον Ιανουάριο θα ωθήσει λίγο πιο πίσω αυτό το χρονοδιάγραμμα. Τίποτα, Διευθύνων Σύμβουλος Καρλ Πέι«Κάτι κακό έρχεται την επόμενη εβδομάδα», είπε, μοιράζοντας ένα κρυπτικό tweet. Το μήνυμα, το οποίο δεν παρέχει επιβεβαίωση προηγούμενων φημών, σημαίνει ότι η ανακοίνωση δεν είναι μακριά.

Αυτί (2), έως και 4 ώρες με ενεργοποιημένο το ANC. Προσφέρει έως και 6 ώρες και 18 λεπτά χρήσης με απενεργοποιημένο το ANC. Αξίζει να τονιστεί ότι η προηγμένη τεχνολογία ANC μειώνει τον θόρυβο περιβάλλοντος έως και 40 dB. Έρχεται με λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης και Google Fast Pair όταν είναι συνδεδεμένο στο Nothing Phone.

Το Nothing Ear (2) είχε τιμή 149 $ και είναι τώρα 3 χιλιάδες 200 στην Τουρκία TL Πωλείται σε επίπεδο. Το νέο μοντέλο, που θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο, αναμένεται να διατηρήσει αυτό το εύρος τιμών.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!