Το OpenAI εισάγει προσαρμόσιμα μοντέλα GPT

Το OpenAI εισάγει προσαρμόσιμα μοντέλα GPT

7 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Το OpenAI έκανε μερικούς ενδιαφέροντες ισχυρισμούς σχετικά με το chatbot ChatGPT και το μοντέλο γλώσσας GPT ως μέρος του συνεδρίου προγραμματιστών που φιλοξένησε πρόσφατα. Με την εισαγωγή του μοντέλου γλώσσας GPT-4 Turbo, η εταιρεία θα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόζουν το GPT.

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με προσαρμόσιμο GPT

Το OpenAI ανακοίνωσε σχέδια που θα επιτρέψουν στους χρήστες να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες εκδόσεις του ChatGPT. Μιλώντας στο συνέδριο Developer Day, ο Διευθύνων Σύμβουλος Sam Altman είπε ότι τα νέα μοντέλα GPT θα μεταμορφωθούν σε chatbot για συγκεκριμένους χρήστες.

Η νέα διεπαφή, που ονομάζεται GPT Builder, θα επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το ChatGPT χωρίς να απαιτούν δεξιότητες κωδικοποίησης. Οι χρήστες θα μπορούν να παρέχουν πρόσθετες οδηγίες ή δεδομένα για μοντέλα GPT ώστε να επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες απαντήσεις.

Το ChatGPT ενηλικιώνεται: Η OpenAI παρουσίασε το νέο της μοντέλο γλώσσας που ονομάζεται GPT-4 Turbo!

Το ChatGPT ενηλικιώνεται: Η OpenAI παρουσίασε το νέο της μοντέλο γλώσσας που ονομάζεται GPT-4 Turbo!

Η OpenAI παρουσίασε το νέο βελτιστοποιημένο μοντέλο γλώσσας GPT-4 Turbo. Τι υπόσχεται λοιπόν αυτό το νέο γλωσσικό μοντέλο; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Ειδικά σχέδια που έχουν αναπτυχθεί από εγκεκριμένους σχεδιαστές θα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα GPT. OpenAI; Είπε ότι αυτό το κατάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τομείς όπως η εκπαίδευση, η παραγωγικότητα και η ψυχαγωγία. Την επόμενη περίοδο, οι ιδιοκτήτες GPT θα μπορούν ακόμη και να κερδίζουν εισόδημα ανάλογα με τη δημοτικότητα των ρομπότ τους.

Σύμφωνα με τη δήλωση της εταιρείας, το απόρρητο και η ασφάλεια θα είναι οι κύριες προτεραιότητες για τα προσαρμόσιμα ρομπότ. Οι συνομιλίες δεν θα είναι ορατές στον παραγωγό και η συλλογή δεδομένων ενδέχεται να απενεργοποιηθεί. Το ακατάλληλο περιεχόμενο, όπως η βία, θα απαγορεύεται.

Αυτή η ανακοίνωση σηματοδοτεί τις προσπάθειες του OpenAI να κάνει τις τεχνολογίες AI πιο προσιτές και προσαρμόσιμες. Αν και βρίσκεται ακόμα στα πρώτα της στάδια, η εταιρεία οραματίζεται ένα μέλλον τεχνητής νοημοσύνης για συγκεκριμένους χρήστες.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!