Το Oppo Find N3 έρχεται με ένα ειδικό τσιπ ασφαλείας!

Το Oppo Find N3 έρχεται με ένα ειδικό τσιπ ασφαλείας!

16 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Oppoμοιράστηκε ένα βίντεο για το νέο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο. Θα παρουσιαστεί σύντομα Oppo Find N3, προφανώς συνοδεύεται από ειδικό τσιπ ασφαλείας. Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες, την τιμή, την ημερομηνία κυκλοφορίας και το απόρρητο δεδομένων του Find N3.

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή με το Oppo Find N3!

Liu Zouhu, Oppo Product Managerέκανε κάποιες δηλώσεις για το Find N3 σήμερα. 19 ΟκτωβρίουΤο Find N3, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στο , εμφανίστηκε σήμερα με ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, το νέο αναδιπλούμενο τηλέφωνο θα διαθέτει ειδικό τσιπ ασφαλείας Βρείτε το N3παρέχει στους χρήστες άνεση όσον αφορά το απόρρητο.

oppo-find-n3-comes-with-security-chip-2

“Απομονωμένο νησί” με ένα απλό κουμπί που ονομάζεται έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικό χώρο Οι χρήστες του Oppo Find N3 θα μπορούν να αποθηκεύουν εύκολα τα προσωπικά ή επαγγελματικά τους δεδομένα. Σε αυτήν την περιοχή μέγιστο απόρρητο δεδομένων Η Oppo εξηγεί τη νέα της λειτουργία με λέξεις όπως «χαλάρωση, ψυχική ηρεμία και ελευθερία».

Η Oppo κορόιδεψε τη Samsung: Εδώ είναι το διαφημιστικό βίντεο για το Oppo Find N3!

Η Oppo κορόιδεψε τη Samsung: Εδώ είναι το διαφημιστικό βίντεο για το Oppo Find N3!

Η Oppo ετοιμάζεται να προσφέρει Find N3 και N3 Flip. Συνεχίζουν να φτάνουν διαφημιστικά βίντεο για τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες.

Φυσικά, ενώ τα χαρακτηριστικά της συσκευής δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, διαρροές αποκαλύπτουν το Find N3. Έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz στο εσωτερικό 7,8 ίντσες σε μέγεθος AMOLED Βρείτε το N3 με μια οθόνη έξω 6,31 ίντσες Πάλι 120 Hz έχει ρυθμό ανανέωσης AMOLED μεταφέρει την οθόνη. Αν και υπάρχουν κάμερες selfie 32 megapixel και 20 megapixel σε αυτές τις οθόνες, το συνολικό βάρος της συσκευής μετράται στα 244,8 γραμμάρια. Το πάχος είναι 12,44 mm.

Ως κύρια κάμερα 48 megapixel με OIS Χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα, το Find N3 περιλαμβάνει επίσης δύο επιπλέον κάμερες, 64 megapixel (περισκόπιο) + 48 megapixel (υπερευρυγώνια). τη δύναμή σου Snapdragon 8 γενιά 2 Η συσκευή, που τροφοδοτείται από το chipset, έρχεται με 16 GB LPDDR5X RAM.