Το Samsung Galaxy A55 θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 25W

Το Samsung Galaxy A55 θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 25W

21 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η Samsung αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει γρήγορη φόρτιση 25 W στα smartphone της σειράς Galaxy A μεσαίας κατηγορίας. Το Galaxy A55, το οποίο πρόσφατα έλαβε έγκριση από τις ρυθμιστικές αρχές στην Κίνα, έδειξε ότι θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 25 W στην επίσημη λίστα. Αυτό σημαίνει ότι η Samsung δεν θα βελτιώσει τη δυνατότητα φόρτισης 25W.

Ο προσαρμογέας φόρτισης δεν θα περιλαμβάνεται στο κουτί Samsung Galaxy A55

Το smartphone, με αριθμό μοντέλου SM-A5560, αποκαλύφθηκε στον κινεζικό ιστότοπο πιστοποίησης 3C. Η καταχώριση επιβεβαίωσε ότι το Galaxy A55 θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 9V/2,77A μέσω USB-C. Ωστόσο, ενώ οι προηγούμενες συσκευές Galaxy A είχαν φορτιστή στη συσκευασία, το Galaxy A55 θα έχει μόνο καλώδιο USB Type-C.

Πολλές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Apple, έχουν αφαιρέσει το τροφοδοτικό από το κουτί για να μειώσουν τα ηλεκτρονικά απόβλητα. Η Samsung φαίνεται επίσης να συνεχίζει αυτή την τάση με το νέο της επιχειρηματικό μοντέλο. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν χωριστά τον προσαρμογέα φόρτισης PD 25W.

Νέο ρεκόρ Red Magic 9 Pro!  Ο ιδιοκτήτης του θρόνου επέστρεψε

Νέο ρεκόρ Red Magic 9 Pro! Ο ιδιοκτήτης του θρόνου επέστρεψε

Το Nubia Red Magic 9 Pro βγήκε στην κορυφή με το σκορ Antutu. Εδώ είναι το Red Magic 9 Pro, το οποίο έσπασε το ρεκόρ βαθμολογίας Antutu και αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του

Δεν υπάρχουν πολλές άλλες επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες του Galaxy A55. Ωστόσο, προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι θα τροφοδοτείται από το chipset Exynos 1480. Η νέα πλατφόρμα για κινητά θα προσφέρει αύξηση της απόδοσης με τετραπύρηνες υψηλής ισχύος έως 2,75 GHz σε σύγκριση με τον Exynos 1380 σε προηγούμενα μοντέλα.

Αν και στοχεύει στην τιμή/απόδοση, η μέση ταχύτητα φόρτισης των 25 W μπορεί να ενοχλήσει ορισμένους χρήστες. Αξίζει να σημειωθεί ότι smartphone παρόμοιων επιπέδων από Κινέζους κατασκευαστές έχουν χωρητικότητα φόρτισης έως και 100 W.

Φορτιστής Samsung

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy A55 είναι αβέβαιη. Ωστόσο, προηγούμενες φήμες αποκάλυψαν ότι θα μπορούσε να αποκαλυφθεί τον Μάρτιο του επόμενου έτους.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.