Το Spotify μοιράστηκε την οικονομική του έκθεση τρίτου τριμήνου 2023!

Το Spotify μοιράστηκε την οικονομική του έκθεση τρίτου τριμήνου 2023!

25 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Ο πιο ευρέως χρησιμοποιούμενος πάροχος υπηρεσιών ψηφιακής μουσικής με εκατοντάδες εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως Spotifyμοιράστηκε την οικονομική της έκθεση για το τρίτο τρίμηνο του 2023. Η εταιρεία σημείωσε ανάπτυξη πάνω από τις προσδοκίες, παρά την πρόσφατη αύξηση. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Το Spotify ξεπέρασε τις προσδοκίες! Εδώ είναι ο οικονομικός απολογισμός

Spotifyαποφάσισε να αυξήσει τις τιμές σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, τους τελευταίους μήνες. Εάν αυτή η αύξηση της τιμής θεωρήθηκε υπερβολική σε ορισμένες χώρες, θεωρήθηκε λογική στη χώρα μας. Φυσικά, δεν το λέμε εμείς, αλλά οι χρήστες.

Spotify

Η εταιρεία κατάφερε να τραβήξει την προσοχή με την οικονομική έκθεση που μοιράστηκε με τους επενδυτές σήμερα. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση Spotifyο αριθμός των μηνιαίων ενεργών χρηστών σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του περασμένου έτους των 456 εκατομμυρίων 26 τοις εκατό με αύξηση κατά στα 574 εκατ ροζ.

Το Spotify κάνει τους χρήστες iPhone να υποφέρουν εδώ και εβδομάδες!

Το Spotify κάνει τους χρήστες iPhone να υποφέρουν εδώ και εβδομάδες!

Οι χρήστες του Spotify στην πλατφόρμα iOS αντιμετωπίζουν προβλήματα απόδοσης εδώ και εβδομάδες. Ας δούμε μαζί τις λεπτομέρειες…,

Το τρίτο τρίμηνο του περασμένου έτους 195 εκατ Ο αριθμός των συνδρομητών είναι 16 τοις εκατό με αύξηση του επιπέδου στα 226 εκατ έφτασε. Σημαντική είναι και η αύξηση του εισοδήματος, που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι. Έτσι, τα ετήσια έσοδα της εταιρείας 11 τοις εκατό αυξανόμενη 3,4 δις Έφτασε στο ευρώ.

Από την άλλη, το μεικτό περιθώριο 26,4 τοις εκατό ενώ αυξάνεται, 32 εκατ. ευρώ δημιουργήθηκε ένα λειτουργικό αποτέλεσμα. Η εταιρεία, η οποία είχε χάσει χρήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, άρχισε να βγάζει ξανά κέρδη το τρίτο τρίμηνο. Από τα στοιχεία μπορεί να λεχθεί ότι η εταιρεία έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια.

Για SpotifyΜηνιαίοι ενεργοί χρήστες του του 2020 τρίτο τέταρτοΣε 299 εκατο συνολικός αριθμός των συνδρομητών είναι 138 εκαττου. Φυσικά, ενώ το γράφημα των χρηστών είχε ανοδική τάση, ήταν το αντίθετο στην πλευρά των εσόδων. Από το τρίτο τρίμηνο του 2023, η εταιρεία άφησε επιτέλους εκείνες τις μέρες πίσω της.

Η εξέλιξη των μηνιαίων ενεργών χρηστών και των συνολικών συνδρομητών του Spotify όλα αυτά τα χρόνια έχει ως εξής:

Αριθμός μηνιαίων ενεργών χρηστών Συνολικός αριθμός συνδρομητών
3ο τρίμηνο 2020 299 εκατ 138 εκατ
3ο τρίμηνο 2021 365 εκατ 165 εκατ
3ο τρίμηνο 2022 433 εκατ 188 εκατ
3ο τρίμηνο 2023 574 εκατ 226 εκατ
Τ3 = Τρίτο τρίμηνο

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.