Το Tesla Cybertruck έρχεται στο δρόμο με μια εκδήλωση στις 30 Νοεμβρίου

Το Tesla Cybertruck έρχεται στο δρόμο με μια εκδήλωση στις 30 Νοεμβρίου

15 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η Tesla παρουσιάζει επιτέλους το μοντέλο ηλεκτρικού pickup Cybertruck στους πελάτες της, το οποίο παρουσίασε για πρώτη φορά το 2019. Ο γίγαντας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα διανείμει το Cybertruck κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παράδοσης που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του τρέχοντος έτους. Οι προσκλήσεις για την εκδήλωση έχουν αρχίσει να αποστέλλονται στους νικητές της κλήρωσης.

Οι ιδιοκτήτες του Tesla Cybertruck παίρνουν πίσω τα οχήματά τους

Ο Πρόεδρος Επενδυτικών Σχέσεων της Tesla, Μάρτιν Βιέχα, έκανε μια δήλωση στο Twitter. 30 Νοεμβρίου επιβεβαίωσαν ότι θα φιλοξενήσουν μια εκδήλωση παράδοσης. Είπε ότι όλες οι προσκλήσεις διανεμήθηκαν μετά την επιλογή των συμμετεχόντων στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ειδική Τελετή Παράδοσης Gigafactory στο Τέξας σχεδιάζεται να γίνει. Επίσημη πρόσκληση κοινοποιημένη στα κοινωνικά δίκτυα. Αποκάλυψε και άλλες λεπτομέρειες από την εκδήλωση. Η Tesla επιτρέπει επίσης στους τυχερούς πελάτες της Cybertrucks να φέρουν έναν επισκέπτη για να γιορτάσουν.

Ενδιαφέρουσα απόφαση από την Tesla!  Πρόστιμο 1,4 εκατομμυρίων TL για την πώληση του Cybertruck σας

Ενδιαφέρουσα απόφαση από την Tesla! Πρόστιμο 1,4 εκατομμυρίων TL για την πώληση του Cybertruck σας

Η Tesla άλλαξε τους όρους και τις προϋποθέσεις της πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις του Cybertruck. Οι πελάτες δεν θα μπορούν να πουλήσουν τα οχήματά τους για ένα χρόνο.

Η Tesla θα εμποδίσει επίσης τους ιδιοκτήτες Cybertruck να πουλήσουν τα οχήματά τους κατά τον πρώτο χρόνο μετά την παράδοση. Σύμφωνα με τους όρους παραγγελίας οχημάτων της εταιρείας, οι πελάτες συμφωνούν επίσης να μην πουλήσουν το όχημα εντός ενός έτους. Ακόμα και σε αυτούς που πουλάνε τα οχήματά τους Αποζημίωση αξίας 50 χιλιάδων δολαρίων το αρχείο θα ανοίξει.

Αυτές οι αποφάσεις της Tesla στην πραγματικότητα εμποδίζουν το περιορισμένης παραγωγής Cybertruck να γίνει συλλεκτικό αντικείμενο. Επιπλέον, λογισμικό όπως το FSD (Full Self-Driving) δεν μπορεί να μεταφερθεί σε κανέναν με το όχημα.

Από την άλλη πλευρά, αναφέρθηκε ότι εκατοντάδες ανταλλακτικά Cybertruck εμφανίστηκαν στο Gigafactory Texas πριν από την εκδήλωση παράδοσης. Αυτό σημαίνει ότι η Tesla αυξάνει την παραγωγή ενόψει της εκδήλωσης της 30ης Νοεμβρίου. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές πόσα Cybertrucks θα δώσει η εταιρεία κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.