Το Twitter(X) θα μπορούσε να αναπτύξει τη δυνατότητα ανάρτησης θέσεων εργασίας

Το Twitter(X) θα μπορούσε να αναπτύξει τη δυνατότητα ανάρτησης θέσεων εργασίας

27 Αυγούστου, 2023 0 By admin

Έλον Ο Μασκ έχει ήδη πει σε πολλές περιπτώσεις ότι θέλει να κάνει το Twitter μια «εφαρμογή για τα πάντα». Ως μέρος αυτού του στόχου, είναι θέμα να φέρουμε πολλές λειτουργίες στην πλατφόρμα και να επιτρέψουμε στους χρήστες να επωφεληθούν από αυτές τις λειτουργίες σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Τελικά Από το Twitter στο LinkedIn έναν αντίπαλο λειτουργία αναζήτησης εργασίας ανακοινώθηκε.

Το Twitter θα ανταγωνιστεί το LinkedIn με τη δυνατότητα δημοσίευσης θέσεων εργασίας

Το Twitter είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στις εταιρείες να δημοσιεύουν τις ανοιχτές θέσεις τους απευθείας στην πλατφόρμα.Την πρόσληψηΚυκλοφόρησε μια νέα δυνατότητα δημοσίευσης θέσεων εργασίας με την ονομασία «(Πρόσληψη). Με αυτή την κίνηση, ο Elon Musk φαίνεται να θέλει να αμφισβητήσει τον επαγγελματικό ιστότοπο εργασίας LinkedIn.

Επί του παρόντος, σε δοκιμές με επιλεγμένες εταιρείες, το Hiring θα καταχωρεί αυτόματα τις αγγελίες εργασίας. Έτσι, οι εταιρείες θα μπορούν να βρίσκουν νέους συνεργάτες ανάμεσα στους περισσότερους από 300 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες του Twitter. Διευκρινίστηκε ότι οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας. Επομένως, το Twitter θα είναι μόνο ενδιάμεσος για προσφορές εργασίας.

Πηγαίνετε πέρα ​​από το Twitter: Το OnlyFans έκανε μια περιουσία για τους χρήστες του!

Πηγαίνετε πέρα ​​από το Twitter: Το OnlyFans έκανε μια περιουσία για τους χρήστες του!

Τα στοιχεία που ανακοίνωσε το OnlyFans εξέπληξαν τους χρήστες. Εδώ είναι τα δεδομένα που έχουμε συγκεντρώσει για εσάς και πολλά άλλα…

Σε αντίθεση με το LinkedIn, Πρόσληψη μόνο Twitter Blue οι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Οι επιχειρήσεις πρέπει να πληρώσουν για πρόσβαση στην έκδοση beta. Δεδομένου ότι το LinkedIn επιτρέπει δωρεάν αναρτήσεις θέσεων εργασίας, αυτό περιορίζει την επέκταση της νέας δυνατότητας.

Ο Μασκ αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις για να αυξήσει τα έσοδα της πλατφόρμας. Το χαρακτηριστικό Hires, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να αντιπροσωπεύει την προσπάθεια του Μασκ να δημιουργήσει νέες ροές εσόδων παρά την αναταραχή που βιώνει η εταιρεία.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το LinkedIn είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του επιχειρηματικού κόσμου, θα δούμε πόσο αποτελεσματικό θα είναι το Twitter σε αυτόν τον τομέα με την πάροδο του χρόνου. Το νέο χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες τους επόμενους μήνες.

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων…