Το Uber Balloon απογειώνεται από την Cappadoya!  -ShiftDelete.Net

Το Uber Balloon απογειώνεται από την Cappadoya! -ShiftDelete.Net

22 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Το Uber Balloon θα είναι μια από τις πιο μοναδικές εμπειρίες που έχουν παραδοθεί ποτέ στους χρήστες μέσω της εφαρμογής παγκοσμίως. Η βόλτα με αερόστατο της Καππαδοκίας, η οποία βρίσκεται στη λίστα που πρέπει να κάνετε στον κόσμο, είναι εύκολα προσβάσιμη με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού μέσω της εφαρμογής Uber. Η Uber προσφέρει 100 βόλτες με αερόστατο στους χρήστες της για τον εορτασμό της 100ης επετείου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Το Uber Balloon πετάει!

Η παγκόσμια τεχνολογική πλατφόρμα Uber μεταφέρει τους χρήστες της στους ουρανούς της Καππαδοκίας, προσφέροντας την ευκαιρία να κλείσουν μια βόλτα με αερόστατο μέσω της εφαρμογής. Το Uber Balloon θα είναι μια από τις πιο μοναδικές εμπειρίες που προσφέρεται ποτέ στους χρήστες μέσω της εφαρμογής.

Uber Balloon Cappadocia

Η Uber οργανώνει τη βόλτα με αερόστατο, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Πάρκο Goreme που έχει περιληφθεί στον κατάλογο της UNESCO και θεωρείται μια εμπειρία που πρέπει να δείτε στον κόσμο, εύκολα προσβάσιμη με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού μέσω της εφαρμογής Uber .

Τεράστια συνεργασία μεταξύ Uber Eats και Getir!

Τεράστια συνεργασία μεταξύ Uber Eats και Getir!

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας μεταξύ της Uber Eats και της Getir, θα δημιουργηθεί νέα συνεργασία στην Ευρώπη. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες.

Από ξενοδοχείο σε πτήση με αερόστατο με ένα μόνο κλικ

Οι πτήσεις με αερόστατο θα ξεκινήσουν με την ανατολή του ηλίου στο Göreme της Καππαδοκίας και οι χρήστες του Uber θα απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία πτήσης περίπου 1,5 ώρας στο Εθνικό Πάρκο Göreme, διάσημο για τις μαγικές νεραϊδούλες του και την υπέροχη αρχιτεκτονική του, λαξευμένη σε ασβεστόλιθο. Κατά την απογείωση, οι χρήστες θα μπορούν να θαυμάσουν τη μοναδική θέα της Καππαδοκίας από ύψος περίπου 900 μέτρων.

Οι χρήστες της Uber θα μπορούν να κάνουν κράτηση για αυτήν τη μοναδική διαδρομή μέσω της εφαρμογής από τις 23 Οκτωβρίου. Όλες οι μεταφορές στο ξενοδοχείο θα περιλαμβάνονται στα ταξίδια με το Uber Balloon και μπορούν να γίνουν κράτηση με ειδική σταθερή τιμή ανά άτομο. Η Uber θα προσφέρει 100 βόλτες με αερόστατο στους χρήστες της Uber για τον εορτασμό της 100ης επετείου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Η υπηρεσία αερόστατων είναι η πρώτη στον κόσμο της Uber

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Uber Turkey Neyran Bahadırlı δήλωσε ότι είναι στην ευχάριστη θέση να καινοτομεί στον κόσμο της Uber με την υπηρεσία αερόστατων και είπε:

«Απομακρυνόμενοι από την αποστολή μας να είμαστε μια πλατφόρμα που δημιουργεί νέες ευκαιρίες μεταφοράς στον κόσμο, είμαστε περήφανοι που είμαστε μια τεχνολογική πλατφόρμα που επιτρέπει κυριολεκτικά στους ανθρώπους να πάνε όπου θέλουν, προσθέτοντας πτήση σε αερόστατο στον ουρανό της Καππαδοκίας, ένα από τα τις πιο εμβληματικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στον κόσμο, στην εφαρμογή μας. Με έναν αριθμό ρεκόρ τουριστών που αναμένεται να επισκεφθούν την Καππαδοκία τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, με το Uber Balloon, όλοι οι χρήστες της Uber θα μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στην εμπειρία του αερόστατου με ένα μόνο κλικ.

Στην Τουρκία, η οποία είναι μια πολύ δημοφιλής χώρα μεταξύ των χρηστών Uber και της οποίας η δημοτικότητα αυξάνεται μέρα με τη μέρα, τα ταξίδια Uber από τουρίστες αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 30 τοις εκατό σε σύγκριση με την ίδια εποχή του προηγούμενου έτους, ενώ η εφαρμογή Uber έχει χρησιμοποιηθεί 26 εκατομμύρια φορές στην Τουρκία από την αρχή του τρέχοντος έτους.

Φέτος, περισσότεροι από 38.000 οδηγοί ταξί χρησιμοποίησαν ενεργά την εφαρμογή Uber για να ταξιδέψουν σε συνολικά 9 πόλεις όπου δραστηριοποιούμαστε, συμπεριλαμβανομένων της Κωνσταντινούπολης, της Άγκυρας και της Σμύρνης. Σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, τα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν μέσω της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 50 τοις εκατό.

Η Τουρκία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς χώρες για τους τουρίστες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Uber και έχουμε προσθέσει λίγη περισσότερη μαγεία Uber για όλους τους χρήστες μας που ταξιδεύουν με την εφαρμογή Uber στην Τουρκία. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες διαδρομές για την εφαρμογή Uber το επόμενο έτος.

Δηλώνοντας ότι είναι χαρούμενοι και περήφανοι που γιορτάζουν την 100η επέτειο της Δημοκρατίας της Τουρκίας με το Uber Balloon, το οποίο η Uber εφάρμοσε στην Τουρκία για πρώτη φορά στον κόσμο, ο Neyran Bahadırlı πρόσθεσε ότι θα προσφέρουν 100 πτήσεις με αερόστατο Uber στους χρήστες τους. , ειδικά για τα 100 χρόνια της Δημοκρατίας.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν έως και 12 ώρες νωρίτερα

Οι δωρεάν πτήσεις Uber Balloon περιορίζονται σε 100, υπόκεινται σε καιρικές συνθήκες και ισχύουν μεταξύ 23 Οκτωβρίου και 19 Νοεμβρίου. Οι χρήστες που θέλουν να ζήσουν το Uber Balloon πρέπει να κάνουν κράτηση για τη διαδρομή τους μέσω της εφαρμογής. Οι χρήστες της Uber πρέπει να ολοκληρώσουν τις κρατήσεις τους στο Uber Balloon μέσω της εφαρμογής έως τις 6:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας, προκειμένου να κάνουν κράτηση για την επόμενη μέρα.