Το vivo προσφέρει ευνοϊκές τηλεφωνικές ευκαιρίες στους μαθητές με τη σειρά Y

Το vivo προσφέρει ευνοϊκές τηλεφωνικές ευκαιρίες στους μαθητές με τη σειρά Y

31 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η απόφαση της κυβέρνησης για την εφάπαξ υποστήριξη κινητών τηλεφώνων σε 7 εκατομμύρια φοιτητές τίθεται σε ισχύ την 1η Νοεμβρίου. Οι νέοι που θέλουν να αποκτήσουν ένα οικονομικό τηλέφωνο με κομψό σχεδιασμό, ισχυρή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής με εγγύηση ενημέρωσης Android μπορούν να επιλέξουν το μοντέλο που τους ταιριάζει από τη σειρά vivo Y που παράγεται στην Τουρκία στο πλαίσιο της εφαρμογής. vivo; Προσφέρει στους χρήστες μια μεγάλη γκάμα ευεργετικών smartphone για να επιλέξουν με τα μοντέλα Y36, Y35, Y22s, Y27, Y17s και Y16.

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την παροχή τεχνολογικών συσκευών και διαδικτυακής υποστήριξης σε φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Με το διάταγμα που θα τεθεί σε ισχύ την 1η Νοεμβρίου, οι φοιτητές θα επωφεληθούν από ενίσχυση 5.500 TL για αγορές κινητών τηλεφώνων των οποίων η τιμή πώλησης δεν υπερβαίνει τις 9.500 TL.

Μεταξύ των τηλεφώνων που μπορούν να αγοράσουν επωφελώς οι μαθητές εντός της εφαρμογής είναι μοντέλα της σειράς Y που παράγονται από τη Vivo στο εργοστάσιό της στο Gebze της Τουρκίας. Το vivo προσφέρει στους μαθητές μια μεγάλη γκάμα μοντέλων Y36, Y35, Y22s, Y27, Y17s και Y16 της σειράς Y.

Εκτός από την κρατική υποστήριξη για φοιτητές, η vivo θα κυκλοφορήσει επίσης τα μοντέλα Y16, Y17s, Y27 και Y35. monvivoshop.comΠαρέχει συνολικά πρόσθετη υποστήριξη 900 TL σε χρήστες που πραγματοποιούν αγορές από το , συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης στο καλάθι 500 TL και της υποστήριξης κουπονιών 400 TL.

Μεγάλη χωρητικότητα: Y35

Συνδυάζοντας την κομψή και κομψή σχεδίαση με την προηγμένη τεχνολογία, το Y35 προσφέρει στους χρήστες υψηλές επιδόσεις με το ισχυρό Snapdragon 680 SoC και υψηλή ταχύτητα με τα 8 GB RAM. Είναι επίσης δυνατή η επέκταση του αποθηκευτικού χώρου των 256 GB του Y35, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύουν με ασφάλεια τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα παιχνίδια τους για όσο χρόνο θέλουν, έως και 1 TB.

SDNshiftdelete.net

Χρησιμοποιώντας έως και 8 GB ελεύθερου χώρου ROM ως εκτεταμένη μνήμη RAM, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών πιο εύκολα, ενώ όλες οι εφαρμογές μπορούν να ληφθούν χωρίς δισταγμό και να εκτελεστούν χωρίς να παγώσουν. Με το Y35, το οποίο προσφέρει άψογες εικόνες και μια ευχάριστη οπτική εμπειρία, οι χρήστες μπορούν να παίζουν παιχνίδια για περισσότερες από 7 ώρες και να παρακολουθούν ταινίες HD για περισσότερες από 14 ώρες.

Με τη μακροχρόνια μπαταρία 5000 mAh, τη γρήγορη φόρτιση 18 W και την τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας που βασίζεται σε AI, η συσκευή μπορεί να παραμείνει ενεργοποιημένη για περίπου 2 ημέρες όταν φορτιστεί 100%. Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης πιστοποίηση σκόνης IP5X και πιστοποίηση νερού IPX4.

εκπρόσωπος

Αισθητική και απόδοση μαζί: Υ27

Με τον επεξεργαστή MediaTek Helio G85, το υποστηριζόμενο 4G vivo Y27 τρέχει σε λειτουργικό σύστημα Android 13. Με 6GB RAM + 6GB Virtual RAM και 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κατεβάζουν και να αποθηκεύουν όσες εφαρμογές, βίντεο, φωτογραφίες και έγγραφα. θέλουν στο τηλέφωνό τους.

SDNshiftdelete.net

Ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής μπορεί να αυξηθεί έως και 1 TB με υποστήριξη κάρτας MicroSD. Με την μπαταρία 5.000 mAh και την υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 44 W, το τηλέφωνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνεχώς όλη την ημέρα χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσετε πρίζα.

Η ιδανική επιλογή σε προσιτή τιμή: το Y17

Το υποστηριζόμενο 4G vivo Y17s τρέχει σε λειτουργικό σύστημα Android 13 και FunTouch OS 13 UI. Το τηλέφωνο, που υποστηρίζεται από τον επεξεργαστή MediaTek Helio G85, διαθέτει 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Η χωρητικότητα αποθήκευσης της συσκευής μπορεί να αυξηθεί έως και 1 TB με υποστήριξη κάρτας MicroSD.

Με τη μεγάλη μπαταρία 5.000 mAh, το τηλέφωνο σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε σχεδόν 20 ώρες βίντεο στο YouTube. Προσφέροντας υποστήριξη για δύο κάρτες SIM, το τηλέφωνο διαθέτει επίσης πιστοποιητικό αντίστασης στο πιτσίλισμα IP54.

Συμβατό με τσέπες: Y16

Με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek P35 και 4 GB RAM, το Y16 καλύπτει εύκολα τις καθημερινές ανάγκες εργασίας και ψυχαγωγίας των χρηστών. Η μνήμη του Y16, που έχει 4GB + 4GB εκτεταμένη RAM 3.0 και χωρητικότητα 64GB ROM, μπορεί να επεκταθεί έως και 1TB με την υποδοχή τριπλής κάρτας. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες έχουν πάντα ελεύθερο χώρο για την αγαπημένη τους μουσική, ταινίες, φωτογραφίες και βίντεο.

Η οθόνη Halo FullView™ 6,51 ιντσών του τηλεφώνου παρέχει την καλύτερη προβολή για βίντεο και παιχνίδια. Με τη συστοιχία κάμερας που αποτελείται από μια selfie κάμερα 5MP, μια κύρια κάμερα 13MP και μια κάμερα macro 2MP, καθώς και υποστήριξη AI, το τηλέφωνο καλύπτει όλες τις ανάγκες του χρήστη σε υλικό για φωτογραφίες και βίντεο.

Η σειρά Vivo Y έρχεται με εγγύηση ενημέρωσης Android

Για να παρέχει στους χρήστες μια ενημερωμένη, ασφαλή, σταθερή και απρόσκοπτη εμπειρία smartphone, η vivo προσφέρει όλα τα μοντέλα της σειράς Y με δύο σημαντικές εγγυήσεις ενημερώσεων Android και έως και τρία χρόνια εγγύηση ενημέρωσης ασφαλείας Android . Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να επιλέξουν τα τηλέφωνά τους Vivo monvivoshop.com Όταν αγοράζουν, λαμβάνουν επιπλέον 1 έτος δωρεάν εγγύηση κατασκευαστή πέρα ​​από την υποχρεωτική 2ετή εγγύηση κατασκευαστή.