Το vivo X100 εμφανίστηκε ζωντανά!

Το vivo X100 εμφανίστηκε ζωντανά!

4 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

vivo X100 εμφανίστηκε μπροστά μας σήμερα με τα ζωηρά γραφικά του. Ολοκλήρωση προετοιμασιών για την οικογένεια Χ100 ζω, τώρα μετράει τις μέρες κυκλοφορίας. Εδώ είναι το πολυαναμενόμενο vivo X100ζωντανά γραφικά και γνωστά χαρακτηριστικά.

Το vivo X100 τραβάει την προσοχή με το γιγαντιαίο νησί της κάμερας από τη ZEISS!

για πολύ καιρό x100 Λαμβάνουμε διαρροές σχετικά με το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά της οικογένειας. Τώρα όμως η εκτόξευση είναι πολύ κοντά. 13 ΝοεμβρίουΗ οικογένεια X100, που θα παρουσιαστεί στους χρήστες στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο , θα παρουσιάσει όλα τα χαρακτηριστικά της. Ωστόσο, το σχέδιο εμφανίστηκε ζωντανά σήμερα.

Επιβεβαιώνοντας τις διαρροές με την εικόνα που προκύπτει, το vivo X100 έρχεται με μια γιγαντιαία νησίδα πίσω κάμερας. Αυτό το νησί της κάμερας, που φέρει την υπογραφή ZEISS στη μέση, περιέχει SonyIMX920 Ή Λυτία LYT-8xx Συνοδεύεται από αισθητήρα. Οι άλλες δύο κάμερες είναι Omnivision 64 megapixel OV64B Και Samsung ISOCELL JN1, 50 megapixel Ανάμεσα στις διαρροές.

Η vivo άνοιξε το πρώτο της κατάστημα εμπειρίας στην Τουρκία!

Η vivo άνοιξε το πρώτο της κατάστημα εμπειρίας στην Τουρκία!

Η vivo άνοιξε το πρώτο της κατάστημα εμπειρίας στην Τουρκία. Τώρα θα μπορείτε να δοκιμάσετε και να αγοράσετε προϊόντα vivo στο δικό της κατάστημα.

Όταν περνάμε δίπλα από το σύμπλεγμα κάμερας, το οποίο καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στο πίσω μέρος, βλέπουμε ότι είναι διαθέσιμη η επιλογή μπλε χρώματος. vivo X100Βλέπουμε ότι ταιριάζει. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει κυκλικά μοτίβα στο πάνελ εμπνευσμένα από τον νυχτερινό ουρανό. Μπορούμε να πούμε ότι ταιριάζει καλά με το σύμπλεγμα καμερών του vivo X100.

Σε γενικές γραμμές, ο σχεδιασμός του vivo X100 έχει ως εξής. Πιστεύουμε ότι η Vivo θα αφήσει το στίγμα της στην αγορά με τα νέα της μοντέλα φέτος. Ειδικά Snapdragon 8 γενιά 3 Τα μοντέλα Pro, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν με τηλέφωνα Android, θα καταλάβουν σημαντική θέση στην αγορά τηλεφώνων Android.

Εσείς vivo X100 Τι γνώμη έχετε για την οικογένειά του; Πώς βρήκατε το σχέδιο; Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας στα σχόλια.