Το Vodafone Flex έφτασε σε πωλήσεις ρεκόρ!

Το Vodafone Flex έφτασε σε πωλήσεις ρεκόρ!

1 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Το Vodafone FLEX, όπου η Vodafone προσφέρει στους πελάτες της οικονομικές προσφορές, εκπτωτικά προνόμια και διάφορες διευκολύνσεις πληρωμής, άφησε πίσω του τον πρώτο χρόνο. Με το FLEX, το οποίο κυκλοφόρησε με το σύνθημα «Επιλέξτε, επιλέξτε, αγοράστε» και περιλαμβάνει περισσότερα από χίλια προϊόντα σε περισσότερες από 10 κατηγορίες, περίπου 3 εκατομμύρια προϊόντα τεχνολογίας και πακέτα εξυπηρέτησης μετά την πώληση έχουν προσφερθεί στους πελάτες σε 1 χρόνο.

Το Vodafone Flex έφτασε σε πωλήσεις ρεκόρ!

Το Vodafone FLEX, το οποίο υλοποιήθηκε σύμφωνα με την προσέγγιση λιανικής επόμενης γενιάς της Vodafone, έχει μείνει ένα χρόνο πίσω από το χρονοδιάγραμμα. Η Vodafone FLEX, που ανακοινώθηκε με το σύνθημα «Επιλέξτε, επιλέξτε, αγοράστε», προσφέρει στους πελάτες της οικονομικές προσφορές, εκπτώσεις και διάφορες διευκολύνσεις πληρωμής.

Με το Vodafone FLEX, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000 προϊόντα σε περισσότερες από 10 κατηγορίες, πέρυσι προσφέρθηκαν στους πελάτες περίπου 3 εκατομμύρια προϊόντα τεχνολογίας και πακέτα εξυπηρέτησης μετά την πώληση, ενώ 50.000 παλιές συσκευές ανακυκλώθηκαν με στόχο τη δημιουργία ενός πράσινου περιβάλλοντος. πλανήτης.

http://Vodafone

Μιλώντας στη Συνάντηση Αξιολόγησης Πρώτου Έτους του Vodafone FLEX, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Vodafone Τουρκίας Meltem Bakiler Şahin είπε:

«Το Vodafone FLEX, το οποίο αποτελεί σημαντικό πυλώνα του μετασχηματισμού της επόμενης γενιάς λιανικής που έχουμε ξεκινήσει στα καταστήματά μας, είναι ένας κόσμος τεχνολογίας αιχμής που προσφέρει ένα ευρύ και ποικίλο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Με το Vodafone FLEX, που εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες της Vodafone, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, προσφέρουμε στους πελάτες μας οικονομικές ευκαιρίες, προνόμια έκπτωσης και διάφορες διευκολύνσεις πληρωμής. Το Vodafone FLEX βασίζεται στην αρχή «διαλέξτε το προϊόν σας, επιλέξτε την πληρωμή σας και αποκτήστε το εύκολα».

Ως αποτέλεσμα, έχουμε διάφορα προϊόντα τεχνολογίας στο χαρτοφυλάκιό μας που μπορεί να χρειάζονται οι πελάτες μας. Οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από ποικίλα και ευέλικτα προνόμια πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων εύκολων όρων πληρωμής έως και 12 μηνών και αγορών χωρίς πιστωτική κάρτα. Αν θέλουν, μπορούν να φέρουν τα παλιά τους τηλέφωνα και να πάρουν τα νέα τους τηλέφωνα με έκπτωση.

Με το Vodafone FLEX, προσφέραμε στους πελάτες μας περίπου 3 εκατομμύρια προϊόντα τεχνολογίας και πακέτα εξυπηρέτησης μετά την πώληση από διαφορετικές μάρκες τον τελευταίο χρόνο. Συνεχίζουμε να φέρνουμε την τεχνολογία πιο κοντά στους πελάτες μας μέσω της διευρυμένης γκάμας των προϊόντων μας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε λύσεις που προστατεύουν τους προϋπολογισμούς των πελατών μας μέσω των προσφορών εξυπηρέτησης μετά την πώληση που συμβάλλουν στην αδιάλειπτη επικοινωνία με τους πελάτες μας και τους προστατεύουν από το υψηλό κόστος επισκευής ζημιών. «Μέσα από όλη αυτή τη δουλειά, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το Vodafone FLEX και να προσφέρουμε πρωτοποριακή δουλειά στα λιανικά και διαδικτυακά μας κανάλια. »

Η Vodafone FLEX προσφέρει προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό της που ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτει πάνω από 1.000 τύπους. Πολλά προϊόντα, από smartphone έως smartwatches, ακουστικά έως φορητούς φορτιστές, προσφέρουν λύσεις που ανταποκρίνονται στις τεχνολογικές ανάγκες των πελατών και ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους.

Τον τελευταίο χρόνο, στο Vodafone FLEX, 500.000 πελάτες έχουν συναντήσει διάφορα προϊόντα τεχνολογίας από ακουστικά, 300.000 πελάτες από φορητούς φορτιστές και 200.000 πελάτες από κατηγορίες έξυπνων ρολογιών. Η Vodafone FLEX World έχει το όραμα να είναι όχι μόνο ένας πάροχος επικοινωνιών για τους πελάτες της, αλλά και ένας επιχειρηματικός συνεργάτης που καλύπτει όλες τις τεχνολογικές τους ανάγκες, δίνοντας στους πελάτες της την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τελευταίες τεχνολογίες.

Η πώληση ενός τηλεφώνου με τη Vodafone είναι πλέον τόσο εύκολη όσο και η αγορά του.

Στο Vodafone FLEX, όπου προσφέρονται διάφορες διευκολύνσεις πληρωμής, η προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής τον τελευταίο χρόνο ήταν η επιλογή πληρωμής σε 12 μήνες επιπλέον του τιμολογίου. Οι πελάτες Vodafone FLEX, εάν το επιθυμούν, μπορούν να προπληρώσουν ένα συγκεκριμένο ποσό του προϊόντος και να δημιουργήσουν ένα κατάλληλο πρόγραμμα πληρωμής για τα υπόλοιπα. Η πώληση του παλιού σας τηλεφώνου είναι τόσο εύκολη όσο η αγορά ενός νέου τηλεφώνου από τη Vodafone.

Με το σύνθημα «Το παλιό σας τηλέφωνο έχει αξία στη Vodafone», οι πελάτες της Vodafone μπορούν γρήγορα να μετατρέψουν τα παλιά τους τηλέφωνα σε μετρητά ή να φέρουν τις παλιές τους συσκευές όταν αγοράζουν μια νέα συσκευή και να λάβουν ένα ανανεωμένο τηλέφωνο με εγγύηση ενός έτους με εκπτώσεις έως και $30. %.

Η Vodafone ανακύκλωσε 50.000 συσκευές πέρυσι χάρη σε αυτές τις παλιές προσφορές συλλογής τηλεφώνων. Αυτές οι συσκευές έχουν ανακυκλωθεί και έχουν συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία ενός πιο πράσινου πλανήτη.

Για να παρέχει οικονομικές ευκαιρίες στους πελάτες της, εκτός από τις διευκολύνσεις πληρωμής του Vodafone FLEX, προσφέρεται στους πελάτες η δυνατότητα αγορών χωρίς πιστωτική κάρτα Vodafone, καθώς και μια εύκολη εμπειρία αγορών με πολλούς οικονομικούς τρόπους πληρωμής.

Οι πελάτες που έρχονται στα καταστήματα Vodafone και Vodafone Yanimda μπορούν να επιλέξουν το προϊόν της αρεσκείας τους από οποιαδήποτε κατηγορία και να το αγοράσουν με την επιλογή πληρωμής της επιλογής τους εκτός από το τιμολόγιο, χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα.

Το Vodafone FLEX τραβάει επίσης την προσοχή με την ευκολία που προσφέρει στους πελάτες του στη διαδικασία αγοράς. Οι πελάτες Vodafone FLEX μπορούν να εξετάσουν το προϊόν που θέλουν επιτόπου πουλώντας ενεργά τα καταστήματα Vodafone σε 2.500 σημεία και να το αγοράσουν γρήγορα με την επιλογή πληρωμής που τους βολεύει.

Περίπου το 80 τοις εκατό των πωλήσεων του περασμένου έτους έγινε στα καταστήματα Vodafone. Οι πελάτες που ήρθαν στο κατάστημα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν προϊόντα τεχνολογίας σε χώρους ειδικά σχεδιασμένους για επιχειρηματικούς συνεργάτες της Vodafone και να επιλέξουν το προϊόν που τους ταιριάζει καλύτερα.

Σε μια άλλη καινοτομία φέτος, η Vodafone τοποθέτησε έξυπνα τραπέζια ρολογιών στα καταστήματά της, επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν το έξυπνο ρολόι που τους ταιριάζει καλύτερα από τη μάρκα της επιλογής τους. Οι πελάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το διαδικτυακό κανάλι πωλήσεων εάν το επιθυμούν.

Για online αγορές, προσφέρεται υπηρεσία παράδοσης από πόρτα σε πόρτα σε όλη την Τουρκία και προσφέρεται επιλογή γρήγορης παράδοσης αυθημερόν στην Κωνσταντινούπολη. Εκτός από όλα αυτά τα κανάλια πωλήσεων, οι πελάτες της Vodafone μπορούν να ανακαλύψουν ένα προϊόν που τους αρέσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα του φυσικού καταστήματος με την επιλογή «ελάτε αξιολογήστε και θα το στείλουμε στη διεύθυνσή σας» και εάν επιθυμούν να αγοράσουν το προϊόν μπορούν το παραγγείλετε μέσω της TOBi, του προσωπικού ψηφιακού βοηθού της Vodafone που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, και παραλάβετέ το στη διεύθυνση της επιλογής τους.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μετά την πώληση, που αποτελούν σημαντικό μέρος του σύμπαντος Vodafone FLEX, προσφέρονται στους πελάτες 4 διαφορετικά πακέτα για smartphone: Πακέτο αποθήκευσης οθόνης, Πακέτο Bronze, Πακέτο Silver και Gold Package.

Περισσότεροι από 300.000 πελάτες έχουν επωφεληθεί από πακέτα εξυπηρέτησης μετά την πώληση τον τελευταίο χρόνο. Η Vodafone προσφέρει στους πελάτες της αδιάλειπτες υπηρεσίες επικοινωνίας και λύσεις κατά της αποκατάστασης ζημιών. Το πιο δημοφιλές προϊόν μεταξύ των πακέτων εξυπηρέτησης μετά την πώληση των πελατών ήταν το «Gold Package».

Με στόχο να προσφέρει μια ασφαλή λύση στους πελάτες της ενόψει του αυξανόμενου κόστους επισκευής τηλεφώνων, η Vodafone ξεχωρίζει με το «Gold After-Sales Service Package». Αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών στοχεύει στη μείωση του υψηλού κόστους που αντιμετωπίζουν οι πελάτες κατά την επισκευή των τηλεφώνων τους.

Εκτός από όλες αυτές τις υπηρεσίες, η Vodafone προσφέρει επίσης μια υπηρεσία αντικατάστασης συσκευής για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μπορούν να διατηρήσουν μακροχρόνια επικοινωνία σε περίπτωση οποιασδήποτε διακοπής κατά τη διάρκεια ή εκτός εγγύησης. Ειδικά σήμερα, που οι επισκευές οθόνης smartphone τείνουν να είναι ακριβές, το μέσο κόστος επισκευής οθόνης smartphone φτάνει τα 15.000 TL.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό το υψηλό κόστος επισκευής οθόνης, με τα πακέτα εξυπηρέτησης μετά την πώληση που προσφέρει η Vodafone FLEX, προσφέρεται στους χρήστες όχι μόνο υπηρεσία επικοινωνίας αλλά και ασφάλιση που θα τους βοηθήσει να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Vodafone, η οποία φέρνει κοντά την τεχνολογία και τους ανθρώπους, συνεχίζει να παρέχει εξατομικευμένες προσφορές στους πελάτες της με προϊόντα τεχνολογίας που ταιριάζουν καλύτερα στον τρόπο ζωής των πελατών τους, με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε στον κόσμο FLEX. Σε αυτό το πλαίσιο, στον κόσμο του Vodafone FLEX, το ποσοστό των πελατών που προτιμούν εξατομικευμένες προσφορές έφτασε το 25 τοις εκατό πέρυσι.

Η Vodafone θα συνεχίσει να επεκτείνει την παγκόσμια γκάμα προϊόντων FLEX και να φέρνει τους πελάτες της πιο κοντά στην τεχνολογία με νέες κατηγορίες και brands που θα προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της τη νέα περίοδο, προκειμένου να προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Η εταιρεία, η οποία θα μεγιστοποιήσει την ικανοποίηση των πελατών δίνοντας προτεραιότητα στην ευελιξία πληρωμών, θα συνεχίσει να προσφέρει τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στον τρόπο ζωής των πελατών της με εξατομικευμένες προσφορές που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη.

Η Vodafone θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες της που θέλουν να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τη νέα περίοδο μέσω των Vodafone Stores, Vodafone Yandım App και TOBi Personal Digital Assistant.