Το WhatsApp αποσύρει την υποστήριξη για 6 επιπλέον τηλέφωνα!  Εδώ είναι αυτές οι συσκευές

Το WhatsApp αποσύρει την υποστήριξη για 6 επιπλέον τηλέφωνα! Εδώ είναι αυτές οι συσκευές

23 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Το WhatsApp, η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, είναι η πλατφόρμα που χρησιμοποιούν συχνά οι άνθρωποι στην καθημερινή και επαγγελματική ζωή. Το γεγονός ότι η εφαρμογή διαθέτει μεγάλη γκάμα συσκευών αυξάνει επίσης τη δημοτικότητά της. Ωστόσο, η εφαρμογή δεν θα υποστηρίζεται πλέον σε ορισμένα τηλέφωνα.

Το WhatsApp δεν θα λειτουργεί σε συσκευές με Android 5.0 και παλαιότερα λειτουργικά συστήματα

Το WhatsApp αποσύρει την υποστήριξη για άλλα 6 smartphone με λειτουργικό σύστημα Android. Από τις 24 Οκτωβρίου (αύριο), το WhatsApp δεν θα υποστηρίζεται πλέον σε smartphone με Android 5.0 και παλαιότερα λειτουργικά συστήματα. Εδώ είναι οι συσκευές για τις οποίες έχει αφαιρεθεί η υποστήριξη.

  • Samsung Galaxy Note4
  • SamsungGalaxy S5
  • Google Nexus 7
  • Sony Xperia Z
  • LG Optimus G Pro
  • HTC One
WhatsAppAndroid 5.0

Από την άλλη πλευρά, το WhatsApp χρησιμοποιεί ορισμένες καινοτομίες για να αυξήσει την εμπειρία των χρηστών του. Τέλος, η πλατφόρμα εισάγει μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν εναλλαγή μεταξύ δύο λογαριασμών. Πρόσφατα, ο Mark Zuckerberg, ο ιδιοκτήτης του Meta, εισήγαγε μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν εναλλαγή μεταξύ δύο λογαριασμών.

Με νόημα, αστείο και σύντομο: Λέξεις κατάστασης WhatsApp που πρέπει να χρησιμοποιήσετε (2023)

Με νόημα, αστείο και σύντομο: Λέξεις κατάστασης WhatsApp που πρέπει να χρησιμοποιήσετε (2023)

Στο WhatsApp, είναι δυνατή όχι μόνο η ανταλλαγή μηνυμάτων αλλά και η κοινή χρήση κατάστασης. Λοιπόν, ποια αποσπάσματα μπορείτε να μοιραστείτε στην κατάστασή σας στο WhatsApp; Ορίστε αυτές οι λέξεις!

Ένα από τα επώδυνα σημεία της πλατφόρμας τις τελευταίες ημέρες ήταν η εμπιστευτικότητα. Όπως είναι γνωστό, το WhatsApp εισήγαγε χρονομετρημένα μηνύματα μαζί με τη δυνατότητα οπτικής κοινής χρήσης που προηγουμένως εμφανιζόταν μόνο μία φορά. Η εταιρεία στεγών Meta εργάζεται τώρα σε φωνητικά μηνύματα που διαγράφονται αυτόματα μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.