Το WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το macOS!

Το WhatsApp κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το macOS!

29 Αυγούστου, 2023 0 By admin

Meta, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια καινοτομία για τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp που θα ενθουσιάσει τους χρήστες macOS. Ο τεχνολογικός γίγαντας, ο οποίος έφερε μια σημαντική ενημέρωση στην έκδοση της εφαρμογής που λειτουργεί σε υπολογιστές Apple, ανέβασε την εμπειρία χρήστη στο επόμενο επίπεδο. εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Τι προσφέρει η νέα ενημέρωση MacOS WhatsApp;

Με τη νέα ενημέρωση, οι χρήστες macOS θα μπορούν να συμμετέχουν σε ομαδικές κλήσεις ήχου ή βίντεο μέσω WhatsApp. Οι κλήσεις χωρητικότητας έως 32 συμμετεχόντων με ήχο και 8 συμμετεχόντων με βίντεο θα είναι διαθέσιμες στους χρήστες που λαμβάνουν την ενημέρωση.

Πριν από την κυκλοφορία της εν λόγω ενημέρωσης, οι χρήστες μπορούσαν να πραγματοποιούν μόνο μεμονωμένες κλήσεις. Αυτή η κατάσταση είχε αρνητικό αντίκτυπο σε όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή για επαγγελματικούς σκοπούς και σε ομάδες φίλων που ήθελαν να συνομιλούν εύκολα στον υπολογιστή τους.

WhatsApp

Οι δυνατότητες που παρέχονται στο WhatsApp δεν περιορίζονται σε αυτά. Εκτός από όλες αυτές τις δυνατότητες, η ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφόρησε δεν είναι διαθέσιμη στην τρέχουσα έκδοση. προβολή ιστορικού κλήσεων Και στη συνέχεια συμμετάσχετε στις συζητήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει Προσθέτει επίσης λειτουργικότητα στη δομή.

Η τρελή τεχνητή νοημοσύνη του Meta: Ο Ζούκερμπεργκ θα κάνει τους πάντες προγραμματιστές!

Η τρελή τεχνητή νοημοσύνη του Meta: Ο Ζούκερμπεργκ θα κάνει τους πάντες προγραμματιστές!

Η Meta παρουσίασε την τεχνητή νοημοσύνη Code Llama, η οποία είναι εκπαιδευμένη αποκλειστικά για προγραμματισμό. Το μοντέλο μπορεί να μετατρέψει τις οδηγίες που λαμβάνει από τους χρήστες σε κώδικα.

Ομαδικές κλήσεις Οι ανησυχίες της Meta για το απόρρητο κρύβονται πίσω από το γεγονός ότι μια τέτοια βασική λειτουργικότητα δεν έχει εισαχθεί στην εμπειρία χρήστη μέχρι σήμερα. Η εταιρεία έχει εργαστεί σκληρά για να επιτρέψει την κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο σε πολλές συσκευές, ώστε η λειτουργία να είναι διαθέσιμη με ασφάλεια.

Αυτή η επαναστατική ενημέρωση WhatsApp έχει γίνει διαθέσιμη στην εμπειρία του χρήστη στον επίσημο ιστότοπο της πλατφόρμας. Η ενημέρωση θα πρέπει να κυκλοφορήσει στο App Store το συντομότερο δυνατό.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.