Το Xbox τερματίζει την υποστήριξη για ελεγκτές τρίτων

Το Xbox τερματίζει την υποστήριξη για ελεγκτές τρίτων

31 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Microsoft θα μπορούσε να πάρει μια εκπληκτική απόφαση για τους κατόχους Xbox. Σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η εταιρεία θα αρχίσει να μπλοκάρει την υποστήριξη για ελεγκτές και αξεσουάρ τρίτων στις κονσόλες Xbox από τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι εκατοντάδες joystick θα καταστούν άχρηστα.

Το Xbox εγκαταλείπει τα υποβραχιόνια τρίτων κατασκευαστών

Νέα πλάνα που εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν ότι ορισμένοι παίκτες λαμβάνουν σφάλματα σχετικά με αναγνωριστικά τρίτων. Το Xbox, το οποίο δίνει ένα σφάλμα όπως “0x82d60002”, άρχισε να λέει ότι τα μη εξουσιοδοτημένα αξεσουάρ θα αποκλειστούν από τις 17 Νοεμβρίου.

Xbox

Μιλώντας για το ζήτημα, ένας εκπρόσωπος της Microsoft επιβεβαίωσε την αλλαγή πολιτικής. Είπε ότι τα αξεσουάρ τρίτων δεν πληρούσαν τα πρότυπα απόδοσης, ασφάλειας και ασφάλειας. Γι’ αυτό ανακοίνωσαν ότι θα υποστηρίζουν μόνο προϊόντα εγκεκριμένα από τη Microsoft.

Νέες λεπτομέρειες για το AMD Ryzen 7000G έχουν προκύψει!

Νέες λεπτομέρειες για το AMD Ryzen 7000G έχουν προκύψει!

Ίσως οι πιο σε βάθος λεπτομέρειες για το AMD Ryzen 7000G αποκαλύφθηκαν σήμερα υπό το φως πληροφοριών που διέρρευσαν από μεγάλες πηγές.

Τα αδειοδοτημένα αξεσουάρ από μεγάλους κατασκευαστές όπως οι Turtle Beach, Razer και PowerA πιθανότατα θα παραμείνουν συμβατά. Από την άλλη, δεν θα υπάρχει πρόβλημα με προϊόντα που πωλούνται στο Microsoft Store. Ωστόσο, τα προσιτά αξεσουάρ φαίνονται απαράδεκτα.

Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές δημιούργησαν διαμάχη μεταξύ των παικτών. Ένας YouTuber που διοργανώνει εκδηλώσεις μάχης παιχνιδιών είπε ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αξεσουάρ σε προσιτές τιμές δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε τουρνουά. Η Brook Gaming, η οποία παράγει επίσης μετατροπείς για αξεσουάρ, ανακοίνωσε ότι θα εργαστεί για την προσβασιμότητα.

Χειριστήριο παιχνιδιών xbox

Η Microsoft αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα εξουσιοδοτημένους κατασκευαστές αξεσουάρ και να κάνει ειδικές αλλαγές ειδικά για την προσβασιμότητα. Να θυμάστε ότι η νέα πολιτική θα εφαρμοστεί για το Xbox από τις 17 Νοεμβρίου.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.