Το YouTube θα προσφέρει εκπαίδευση σε απαγορευμένους δημιουργούς περιεχομένου -SDN

Το YouTube θα προσφέρει εκπαίδευση σε απαγορευμένους δημιουργούς περιεχομένου -SDN

29 Αυγούστου, 2023 0 By admin

Youtube, αποφάσισε να προσφέρει στους δημιουργούς απαγορευμένου περιεχομένου μια τελευταία ευκαιρία. Η κοινή χρήση βίντεο στην πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο δεν απαιτεί προηγούμενη έγκριση. Ωστόσο, τα βίντεο που μοιράζεστε πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες που ορίζει το YouTube. Με τη νέα του απόφαση, το YouTube σχεδιάζει να του δώσει μια τελευταία ευκαιρία πριν κλείσει τέτοια κανάλια.

Περίοδος εκπαίδευσης για παραγωγούς απαγορευμένου περιεχομένου των οποίων το κανάλι YouTube έχει κλείσει

Η Google ετοιμάζει μια νέα ενημέρωση στις Οδηγίες κοινότητας του YouTube. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καμία αλλαγή στους κοινοτικούς κανόνες. Αντίθετα, το YouTube επιδιώκει να δημιουργήσει μια νέα ευκαιρία επιστροφής για τους αποκλεισμένους παραγωγούς περιεχομένου των οποίων το περιεχόμενο έχει αφαιρεθεί και τα κανάλια των οποίων κινδυνεύουν να κλείσουν.

Έτσι, ο παραγωγός περιεχομένου του οποίου το περιεχόμενο έχει αφαιρεθεί ή που λαμβάνει προειδοποίηση για το κλείσιμο του καναλιού του θα λάβει εκπαίδευση σχετικά με τον κανόνα που έχει παραβιάσει.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, οι δημιουργοί του YouTube λαμβάνουν προειδοποίηση 90 ημερών εάν παραβιάσουν τους κανόνες. Ωστόσο, σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο, το YouTube θα αφαιρέσει την προειδοποίηση από το κανάλι εάν όσοι λάβουν ειδοποίηση παραβίασης παρακολουθήσουν αυτά τα μαθήματα. Ωστόσο, οι παραβάτες δημιουργοί πρέπει να απέχουν από τη δημοσίευση βίντεο που παραβιάζει την ίδια πολιτική για 90 ημέρες.

Πρόσθετα προγράμματος περιήγησης για να διπλασιάσετε τη διασκέδαση σας στο YouTube!

Πρόσθετα προγράμματος περιήγησης για να διπλασιάσετε τη διασκέδαση σας στο YouTube!

Μπορείτε να διπλασιάσετε τη διασκέδαση σας στο YouTube με μερικές προσθήκες για το πρόγραμμα περιήγησής σας. Στο άρθρο μας, μιλάμε για τα πρόσθετα που θέλετε να εγκαταστήσετε.

Ωστόσο, το YouTube δεν ακύρωσε τους τρεις κανόνες παραβίασης. Ένα κανάλι που ενεργεί εκτός των Οδηγιών κοινότητας του YouTube και λαμβάνει τρεις προειδοποιήσεις για παράβαση της ίδιας πολιτικής θα συνεχίσει να λαμβάνει απόφαση κατάργησης.

Η Google, από την άλλη, ανακοίνωσε στο επίσημο blog της ότι είναι πολύ αισιόδοξη για τη νέα αυτή πολιτική. Ως αποτέλεσμα, με την απαίτηση εκπαίδευσης στους Κανόνες κοινότητας του YouTube, η εταιρεία αναμένει ότι το 80% των κλειστών καναλιών δεν θα παραβαίνουν πλέον τους κανόνες.