Τρεις φορές μεγαλύτερος από το Έβερεστ: Ένας κομήτης έρχεται στη Γη!

Τρεις φορές μεγαλύτερος από το Έβερεστ: Ένας κομήτης έρχεται στη Γη!

18 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Όσον αφορά το διάστημα, κάθε είδους εξελίξεις τραβούν την προσοχή. Αυτό που συμβαίνει στο διάστημα, το οποίο δεν μπορούμε να δούμε και το οποίο παραμένει μυστηριώδες, τραβάει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή. Σήμερα, μια σημαντική δήλωση ήρθε από επιστήμονες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ένας κομήτης που εξερράγη στο διάστημα κατευθύνεται προς τη Γη.

Η διάμετρος του κομήτη είναι τριπλάσια από αυτή του Έβερεστ!

Το διάστημα, που παρέμενε μυστήριο για χρόνια και αποτέλεσε αντικείμενο επιστημονικής έρευνας, γνώρισε μια νέα εξέλιξη. Οι επιστήμονες έκαναν μια πολύ αξιοσημείωτη δήλωση σήμερα. Στην περιγραφή, η εκτιμώμενη διάμετρος Τρεις φορές το μέγεθος του Έβερεστ Υποστηρίχθηκε ότι ένας κομήτης είχε εκραγεί στο διάστημα και κατευθυνόταν προς τη Γη.

Ένας κομήτης τρεις φορές μεγαλύτερος από το Έβερεστ έρχεται στη Γη!

12P/Pons-Ruisseaux Αυτός ο διαστημικός βράχος, που ονομάζεται κομήτης, σχετίζεται με κρυοηφαιστειακή ή ψυχρή ηφαιστειακή δραστηριότητα. Διάμετρος 30 χλμ Ο πυρήνας του αστεριού είναι: Λειτουργεί σαν μαγειρική σόδα σε ένα μπουκάλι ποτού, που αποτελείται από ένα μείγμα πάγου, σκόνης και αερίου.

Το Παρατηρητήριο Γαία έκανε μια ανακάλυψη που θα καταπλήξει τον επιστημονικό κόσμο!

Το Παρατηρητήριο Γαία έκανε μια ανακάλυψη που θα καταπλήξει τον επιστημονικό κόσμο!

Το Παρατηρητήριο Gaia της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) συνεχίζει να αποσύρει τις σκοτεινές κουρτίνες. Αποκάλυψε μέχρι πρότινος άγνωστα αστέρια.

Όταν αυτό το γεγονός, που συνέβη για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες, παρατηρείται μέσω τηλεσκοπίου, εμφανίζεται η εικόνα ενός ζεύγους κεράτων. Από την άλλη, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτός ο κομήτης που εξερράγη στο διάστημα είναι αυτή τη στιγμή προς τη γη Ισχυρίζεται ότι τον πέταξαν.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε επίσης ότι θα περνούσε από τη Γη. το εν λόγω αστέρι 21 Απριλίου 2024 Θα φτάσει στο κοντινότερο σημείο του πλανήτη. Είναι λοιπόν δυνατό να το δούμε με γυμνό μάτι. Κάποιοι λένε επίσης ότι το σχήμα προέρχεται από το Star Wars Διαστημόπλοιο Millennium Falcon Είπε επίσης ότι του το θύμιζε αυτό.

Ένας κομήτης τρεις φορές μεγαλύτερος από το Έβερεστ έρχεται στη Γη!

Συν τοις άλλοις, υπάρχει και η πιθανότητα για αρκετές μεγάλες εκρήξεις. Σύμφωνα με ορισμένους ισχυρισμούς, αυτές οι εκρήξεις είναι πιθανό να είναι μεγαλύτερες από τις προηγούμενες, επειδή ο κομήτης απορροφά περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία. Ο διαστημικός βράχος εθεάθη για τελευταία φορά στη Γη με γυμνό μάτι το 1945.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για το περιστατικό έκρηξης αστεριών; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!