Τσιπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο, Xiaomi 14 Pro και GTA 6!  – Συζήτηση τεχνολογίας επεισόδιο 4

Τσιπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο, Xiaomi 14 Pro και GTA 6! – Συζήτηση τεχνολογίας επεισόδιο 4

11 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Αφήνουμε πίσω μας έναν πολύ απασχολημένο χρόνο στον κόσμο της τεχνολογίας. Πολλά γεγονότα έχουν λάβει χώρα από την ανακοίνωση του GTA 6 μέχρι την πώληση του MacBook M3 Max. Hakkı Alkan, ιδρυτής του ShiftDelete.Net και Samet Jankovic, αρχισυντάκτης Συζήτηση Τεχνολογίας Αξιολόγησε αυτά τα γεγονότα με.

Τι συμβαίνει στον κόσμο της τεχνολογίας;

Οι πιο σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας μπορείτε να βρείτε στο κανάλι ShiftDelete.Net στο YouTube. Θέλουμε τώρα να συνεχίσουμε αυτές τις πληροφορίες, που μεταδίδουμε ζωντανά εδώ και χρόνια, με μια νέα σειρά βίντεο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις λεπτομέρειες από τον κόσμο της τεχνολογίας στο βίντεό μας.

SDNshiftdelete.net

Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας ήταν η επίσημη ανακοίνωση από την Rockstar Games σχετικά με το παιχνίδι GTA 6, το οποίο αναμενόταν εδώ και χρόνια και που έτυχε μεγάλης προσοχής. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το παιχνίδι τον Δεκέμβριο.

Συνεχίζοντας να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της στην Τουρκία, η vivo παρουσίασε τα νέα μέλη της οικογένειας smartphone της σειράς Y, τα Y27 και Y17. Και τα δύο οικονομικά μοντέλα προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιούν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειάζεται να τα επαναφορτίζουν χάρη στις ισχυρές χωρητικότητες των μπαταριών τους και να αποθηκεύουν όλες τις αναμνήσεις τους χάρη στους μεγάλους αποθηκευτικούς τους χώρους. Και τα δύο τηλέφωνα Το λειτουργικό σύστημα Android 13 τρέχει σε FunTouch OS 13 UI και τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή MediaTek Helio G85.

Η ανασκόπηση τεχνολογίας όλης της εβδομάδας σας περιμένει στη σειρά βίντεο Technology Talk. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κριτικές από τις τελευταίες εβδομάδες στο κανάλι μας.