Τύποι λαμπτήρων για Kia Soul

Τύποι λαμπτήρων για Kia Soul

16 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Αν ψάχνετε για έναν λαμπτήρα φρένων για το Kia Soul του 2013, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Αυτό το άρθρο θα καλύψει τους διαφορετικούς τύπους λαμπτήρων για Kia Soul, συμπεριλαμβανομένων των λαμπτήρων Philips LongerLife και 7443 LED. Θα σας δείξει επίσης πού μπορείτε να βρείτε αυτά τα νομίσματα στην αγορά.

Philips Longer Life

Εάν ο λαμπτήρας φρένων Kia Soul του 2013 δεν αναπνέει, ίσως είναι καιρός να τον αντικαταστήσετε. Αυτοί οι ανταλλακτικοί λαμπτήρες παρέχουν λαμπρότερο φως, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πιο ακριβή ποδηλασία από τους συμβατικούς λαμπτήρες. Είναι επίσης πιο ενεργειακά αποδοτικά και παράγουν λιγότερη θερμότητα. Για να αλλάξετε τη λάμπα, πρώτα σβήστε τον κινητήρα και ρυθμίστε το φρένο έκτακτης ανάγκης.

Στη συνέχεια, θα θέλετε να επιλέξετε τον τύπο λαμπτήρα που θέλετε. Οι επιλογές για αυτό το μοντέλο παρατίθενται παραπάνω. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από κάθε τύπο για να διαβάσετε μια σύντομη περιγραφή. Στη συνέχεια επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο όχημά σας. Ο λαμπτήρας φρένων LongerLife της Philips είναι η καλύτερη επιλογή για τη φετινή χρονιά.

Η αλλαγή της λάμπας του φρένου είναι εύκολη και απλή. Πρώτα, αποσυνδέστε την παλιά λάμπα. Εάν είναι χαλαρό ή κατεστραμμένο, θα πρέπει να το αντικαταστήσετε. Η υποδοχή βρίσκεται στο κάτω μέρος του σετ. Μόλις αφαιρέσετε την παλιά λάμπα, γυρίστε την πρίζα κατά ένα τέταρτο της στροφής αριστερόστροφα και τοποθετήστε τη νέα. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε νέα γάντια για αυτή τη δουλειά, καθώς τα υπολείμματα λαδιού μπορούν να δημιουργήσουν καυτά σημεία στο τζάμι και να μειώσουν τη διάρκεια ζωής του λαμπτήρα.

Λάμπα led 7443

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τον φωτισμό των φώτων φρένων, σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τον λαμπτήρα πυρακτώσεως με ένα φως φρένων LED. Ένας λαμπτήρας πυρακτώσεως εκπέμπει μια περίεργη λάμψη όταν ανάβει, αλλά ένα φως φρένων LED παρέχει άμεση απόκριση και ειδοποιεί τους άλλους οδηγούς νωρίτερα. Όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται επίσης πιο κομψό και πιο μοντέρνο από τον προκάτοχό του. Το Diode Dynamics 7443 LED Brake Light είναι μια εξαιρετική επιλογή για το Kia Soul του 2013 και θα βελτιώσει τη λειτουργία και το στυλ των φώτων φρένων του. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες αλογόνου, είναι σχεδιασμένος για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Λαμπτήρες για Kia Soul 2009 έως 2013

Εάν τα φώτα φρένων σας είναι πυρακτωμένα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την αναβάθμιση σε έναν σύγχρονο πίσω λαμπτήρα LED. Αυτή η αναβάθμιση σάς προσφέρει καλύτερη ορατότητα, ειδοποιεί τους άλλους οδηγούς νωρίτερα και προσφέρει μια πιο σύγχρονη εμφάνιση από έναν παραδοσιακό λαμπτήρα πυράκτωσης πίσω φωτός. Το Diode Dynamics LED Brake Light είναι μια εξαιρετική αναβάθμιση για το Kia Soul σας τόσο σε στυλ όσο και σε λειτουργικότητα. Αυτοί οι λαμπτήρες LED φρένων διαθέτουν ακριβείς τιμές αυλού και έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν με το φως φρένων του οχήματος.

Για να αντικαταστήσετε έναν πίσω λαμπτήρα, αφαιρέστε πρώτα το περίβλημα του πίσω φωτός. Το πίσω φως είναι στερεωμένο στο όχημα με τρεις πλαστικές οπές. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το περίβλημα του πίσω φωτός κουνώντας απαλά το περίβλημα του πίσω φωτός. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό κατσαβίδι για να ξεβιδώσετε τις τρεις βίδες Phillips. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη νέα λάμπα στην υποδοχή.

Πριν αντικαταστήσετε τη λάμπα του φρένου, βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει το όχημα και τραβήξτε το χειρόφρενο. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης ανάφλεξης βρίσκεται στη θέση LOCK. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αφαιρέσετε το συγκρότημα προβολέων. Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε τη λάμπα, προσπαθήστε να βρείτε άλλο εξάρτημα για να ξεβιδώσετε και να αφαιρέσετε. Ωστόσο, προσέξτε να μην καταστρέψετε το όχημα όταν αφαιρείτε το συγκρότημα προβολέων.

Ένα άλλο κοινό πρόβλημα με τα φώτα φρένων είναι ο διακόπτης των φώτων φρένων. Ο διακόπτης του φρένου βρίσκεται κοντά στο πεντάλ του φρένου και μπορεί να παρουσιάσει δυσλειτουργία. Ευτυχώς, ο διακόπτης των φώτων φρένων αντικαθίσταται σχετικά εύκολα. Μπορείτε εύκολα να βρείτε το διακόπτη στο διαδίκτυο ή σε ένα τοπικό κατάστημα αυτοκινήτων.

Πώς να αλλάξετε τη λάμπα φρένων στο Kia Soul 2011