Υποστήριξη κατεστραμμένης ενημέρωσης για τις σειρές Xiaomi Mi 10T και Poco X3

Υποστήριξη κατεστραμμένης ενημέρωσης για τις σειρές Xiaomi Mi 10T και Poco X3

28 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Μία από τις μεγαλύτερες μάρκες στην αγορά των smartphone Xiaomiπροσθέτει νέα μοντέλα στη γκάμα των προϊόντων της κάθε χρόνο. Η εταιρεία πρόσφατα Xiaomi 14 παρουσίασε τη σειρά. Φυσικά, η κυκλοφορία νέων τηλεφώνων δεν είναι καλά νέα για παλαιότερα μοντέλα.

XiaomiΕνώ επεκτείνει συνεχώς τη σειρά προϊόντων της, καταργεί επίσης σταδιακά την υποστήριξη λογισμικού για τα παλαιότερα μοντέλα της. Τέλος, η μάρκα έχει τερματίσει την υποστήριξη ενημέρωσης για τρία άλλα μοντέλα μεταξύ των τηλεφώνων της με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Η υποστήριξη ενημέρωσης για τα Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro και Poco X3 έληξε!

Xiaomiόλα τα smartphone για τα οποία έχει διακοπεί η υποστήριξη λογισμικού. EOL Το προσθέτει σε μια λίστα που ονομάζεται . Η μάρκα, η οποία το ενημερώνει συνεχώς, έχει προστεθεί σε αυτήν τη λίστα με τις ώρες που ξοδέψαμε. Mi 10T, Mi 10T Pro Και Poco X3 Πρόσθεσε και τα μοντέλα του. Αυτό σημαίνει ότι τα μοντέλα δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις. Φυσικά, αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση σημαντικής παραβίασης της ασφάλειας.

Η υποστήριξη ενημέρωσης για τα Xiaomi Mi 10T, Mi 10T Pro και Poco X3 έληξε!

Αυτά τα τρία δημοφιλή μοντέλα κυκλοφόρησαν το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Όλα MIUI 12 βασισμένο στο Android 10 Κυκλοφόρησε με το λειτουργικό σύστημα και είναι τώρα MIUI 14 βασισμένο στο Android 12 Το δουλεύουν. Έτσι έλαβαν δύο σημαντικές ενημερώσεις μέσα σε τρία χρόνια.

Vivo Y100 5G οικονομικό σε δοκιμή απόδοσης!

Vivo Y100 5G οικονομικό σε δοκιμή απόδοσης!

Το Vivo Y100 5G εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων Geekbench με αριθμό μοντέλου V2313A. Εδώ είναι το σκορ Geekbench του Vivo Y100 5G!

Τα μοντέλα για τα οποία έχει διακοπεί η υποστήριξη ενημέρωσης παρατίθενται ως εξής:

  • Xiaomi Mi 10T
  • Xiaomi Mi 10T Pro
  • Poco X3

Xiaomi Mi 10T και Mi 10T Pro Έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο προϊόν Android σε προσιτή τιμή. Poco X3 Το μοντέλο εμφανίστηκε στον οικονομικό κατάλογο. Επειδή XiaomiΉταν από τα smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο.

Xiaomi, υπόσχεται συνήθως σημαντικές ενημερώσεις Android για τα smartphone της τα επόμενα 3 ή 4 χρόνια. Ως αποτέλεσμα, η κινεζική εταιρεία θα μπορούσε να ενημερώσει τη λίστα των μοντέλων για τα οποία έληξε πρόσφατα η υποστήριξη λογισμικού.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.