Φυσικά θα ξαναβρεθούμε μια μέρα: Άσχημα νέα για όσους περιμένουν οθόνη 120 Hz από την Apple!

Φυσικά θα ξαναβρεθούμε μια μέρα: Άσχημα νέα για όσους περιμένουν οθόνη 120 Hz από την Apple!

11 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν προκύψει αναφορές ότι η Apple επιστρέφει στη σειρά iPad mini. Έτσι, αποκαλύφθηκε το μέλλον του μοντέλου 7ης γενιάς της σειράς iPad Mini. Σήμερα έγινε ένας σημαντικός ισχυρισμός σχετικά με την οθόνη του iPad Mini 7. Αυτή η είδηση ​​θα αναστατώσει όσους είχαν μεγάλες προσδοκίες. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Το νέο iPad Mini 7 θα έρθει με οθόνη 60 Hz!

μήλοδεν έχει κυκλοφορήσει «μίνι» έκδοση για μοντέλα iPhone και iPad εδώ και πολύ καιρό. Η εταιρεία εμφανίστηκε τελευταία φορά με το μοντέλο iPad mini 6ης γενιάς, το οποίο παρουσίασε στα τέλη του 2021. Τις τελευταίες εβδομάδες, η Apple παρουσίασε ένα νέο iPadMini7 Υποστηρίχθηκε ότι θα μπορούσε να έρθει με το ακόλουθο μοντέλο.

Φυσικά, μια μέρα θα τα ξαναπούμε.  Άσχημα νέα για όσους περιμένουν οθόνη 120 Hz από την Apple!

Η επανεμφάνιση της Apple με ένα νέο μοντέλο iPad Mini 7 αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από πολλούς ανθρώπους. Επιπλέον, σήμερα προέκυψαν διαφορετικές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες που κοινοποίησε χρήστης του Twitter, το νέο iPad Mini θα κυκλοφορήσει Προώθηση 120 Hz Δεν θα συνοδεύεται από οθόνη με δυνατότητα τεχνολογίας.

Η Apple υποσχέθηκε να βάλει τέλος στις κονσόλες: έρχεται το OLED iPad με επεξεργαστή M3!

Η Apple υποσχέθηκε να βάλει τέλος στις κονσόλες: έρχεται το OLED iPad με επεξεργαστή M3!

Η σειρά iPad, η οποία κυριαρχεί στην αγορά της μεσαίας ανώτερης κατηγορίας, μεταβαίνει τώρα στα πάνελ OLED. Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες για το θέμα…

Πηγή, το νέο iPad Mini είναι ίδιο με το προηγούμενο μοντέλο Οθόνη 60 Hz Αυτό δείχνει ότι θα έρθει μαζί του. Η διαφορά μεταξύ του νέου μοντέλου και του άλλου μοντέλου είναι Μια σειρά Πάει στο τσιπάκι. Έτσι, το μοντέλο iPad mini έβδομης γενιάς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το τσιπ A16 Bionic.

Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην οθόνη φαίνεται να προκαλεί αντιδράσεις από τους χρήστες. Λόγω του προβλήματος της οθόνης στο iPad Mini 6, το νέο μοντέλο Προβολή Ειπώθηκε ότι θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία. Ωστόσο, η κατάσταση ήταν ακριβώς το αντίθετο.

Φυσικά, μια μέρα θα τα ξαναπούμε.  Άσχημα νέα για όσους περιμένουν οθόνη 120 Hz από την Apple!

Πέρα από αυτό, είναι πιθανό να γίνουν πολλές βελτιώσεις στη νέα σειρά, ειδικά όσον αφορά τις κάμερες. Επιχείρηση, Φωτονικός κινητήρας Θα μπορούσε να φέρει χαρακτηριστικά όπως αυτά του iPad Mini 7 για πρώτη φορά. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται απλώς για φήμες.

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για αυτό το μοντέλο; Τι χαρακτηριστικά πιστεύετε ότι θα έχει; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!